ewachw napisał(a):Acha...tak podejrzewałam, ale daję słowo że pierwszy raz w tym roku o takich usłyszałam..
Pochodzę z Pomorza i pierwszy raz w życiu z takim pączkiem spotkałam się w Krakowie - u nas są po prostu pączki z dżemem i tyle

ewachw napisał(a):Acha...tak podejrzewałam, ale daję słowo że pierwszy raz w tym roku o takich usłyszałam..
dor_cia napisał(a): AnnaJagna : miałam kiedyś przepis na pyszne "babcine" paczki - mam szukać ?
AnnaJagna napisał(a):dor_cia napisał(a): AnnaJagna : miałam kiedyś przepis na pyszne "babcine" paczki - mam szukać ?
Jak Ci sam wpadnie w ręcę, to będzie znak, że mam piec. Leniuch ze mnie kuchenny dzisiaj, haha.
Tanorja napisał(a):A ja nie wiem ile. Wczoraj kupilam jakiej takie z dziurka w carrefourze ,a dzisiaj byly w kawalkach, wiec nie liczylam.Za to wszystkie spalilam na 3godzinnym połbieganym spaceru z futrem ;D Specjalnie wybralam sie do ulubionej piekarni po faworki i... NIE BYŁO. Cały rok o nich marzyłam.
reinevan napisał(a):Tanorja napisał(a):A ja nie wiem ile. Wczoraj kupilam jakiej takie z dziurka w carrefourze ,a dzisiaj byly w kawalkach, wiec nie liczylam.Za to wszystkie spalilam na 3godzinnym połbieganym spaceru z futrem ;D Specjalnie wybralam sie do ulubionej piekarni po faworki i... NIE BYŁO. Cały rok o nich marzyłam.
Natalia na faworki zapraszam do Wrocka, jak się pospieszysz może coś jeszcze zostanie (robić to nie było komu, ale jeść to chcą wszystkie darmozjady)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości