Skrypt forum używa informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia Wam maksymalnej wygody przy korzystaniu z naszej internetowej witryny. Dzięki ciasteczkom wiemy też co Wasze owczarki jadły na śniadanie. ;-) Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartych w plikach cookies kliknij "Akceptuję", w przeciwnym wypadku wyłącz ciasteczka dla tej witryny w ustawieniach swojej przeglądarki. Akceptuję.
Od nocy Portos jest osłabiony ciągle śpi albo leży, od wczoraj nie chce nic jeść, w nocy raz wymiotował i drugi raz w dzień. Wet nie odbiera telefonu. POMOCY
"Możesz powiedzieć psu największe głupstwo, a on spojrzy ci w oczy tak, jakby chciał rzec: 'O Boże, masz absolutną rację! Nigdy bym na to nie wpadł." Dave Barry
to super ! oby mu się poprawiło ! trzymam kciuki !
"Możesz powiedzieć psu największe głupstwo, a on spojrzy ci w oczy tak, jakby chciał rzec: 'O Boże, masz absolutną rację! Nigdy bym na to nie wpadł." Dave Barry
Piesek zdrów jak ryba. Wróciłem od teściów i aż mi się miło zrobiło jak na wejściu poczułem te kochane kiełki na ręce pewnie jak był na dworze to się czegoś najadł , na szczęście już wszystko ok.