do jedzenia nadaje się idealnie, zwłaszcza jak się ma do memlania kość... tylko po wieczerzy posłanko nadaje się już tylko do prania a książęta wybierają inne miejsce na sjestę
:D
do jedzenia nadaje się idealnie, zwłaszcza jak się ma do memlania kość... tylko po wieczerzy posłanko nadaje się już tylko do prania a książęta wybierają inne miejsce na sjestę
:D

On chyba woli leżeć wygodnie na równym kocyku 
bo ja całkiem niedawno straciłam wykładzinę na schodach i korytarzu bo psom się nudziło podczas mojego pobytu w pracy i teraz mają podłogę drewnianą, kupiłam kocyk, Aria śpi na kocyku a Drago woli na gołej podłodze. Ale jak np. koc położę w jego miejscu to się położy w drugim końcu korytarza, tam gdzie aktualnie koca nie ma, jak koc Arianna w paszczy przemieści to Drago wraca na swoje miejsce 
mój ubóstwia kafelki w przedpokoju, nie gardzi też panelami koło naszego łóżka. A jak jest tam koc, to od biedy może być, jak się przesunie, to też może być
ogólnie podłoga rządzi
na łóżko, ani sofę nawet nie wchodzi, chyba, że nas budzi rano, ale to tylko włazi łąpskami i bije mnie po głowie 

płocczanka napisał(a):Chciałam Szarikowi dogodzić ale niestety okazało się
że 130 zł poszło w błoto.Nie chce na nim w ogóle przebywać,stresuje się i schodzi,woli bezpośrednio leżeć na podłodze.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości