Ponieważ miałam powyżej uszu odcisków na rękach od wyczesywania psa i syzyfowej pracy, wczoraj złapałam filcak i poszliśmy na łąkę pozbyć się tego, co usiłowało zaanektować mój dywan
20 minut roboty i ... niemal brak włochów w domu .
Tylko ... psa mi pół zostało
Nie traktuj psa jak człowieka, żeby on nie potraktował Cię jak psa
Dbajmy o kulturę języka polskiego na forum; używajmy wielkich liter, znaków przestankowych i programów "wyłapujących" błędy ortograficzne, jeżeli ktoś sam sobie z tym nie radzi ...
Po Gamoniu furminator tylko się ślizga ... Nie zdaje egzaminu absolutnie
Nie traktuj psa jak człowieka, żeby on nie potraktował Cię jak psa
Dbajmy o kulturę języka polskiego na forum; używajmy wielkich liter, znaków przestankowych i programów "wyłapujących" błędy ortograficzne, jeżeli ktoś sam sobie z tym nie radzi ...
my mamy coś bardzo podobnego,z tym że igły są pomieszane ,jedne długie drugie krótkie,pancio aż z Hiszpani przywlókł,bo w naszej miescinie nic konkretnego dla piesa nie kupi,a neta my jeszcze nie mieli,gdy Burco do nas trafił
http://www.amberhouse.pl/show-tech-tuff ... 11312.html
bardzo fajna szczota,jestem naprawde zadowolona,ponad pięc latek nam już służy
ja też mam taką szczotkę ale nic już nie wyczesuje bo go tarmoszę prawie codziennie na spacerze inną wąską ok 3 cm i wyczesuje jak dla mnie dobrze w domu o wiele mniej włosów. Na szczęście siedzi spokojnie chyba to lubi więc go czeszę ile ja wytrzymam i CODZIENNIE odkurzam a w między czasie jeszcze zamiatam jak coś zauważę a mam jeszcze kota w mieszkaniu
Cos za coś - włożona praca za czystość.