Skrypt forum używa informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia Wam maksymalnej wygody przy korzystaniu z naszej internetowej witryny. Dzięki ciasteczkom wiemy też co Wasze owczarki jadły na śniadanie. ;-) Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartych w plikach cookies kliknij "Akceptuję", w przeciwnym wypadku wyłącz ciasteczka dla tej witryny w ustawieniach swojej przeglądarki. Akceptuję.
Dragon od jakiegoś czasu nie chce jeść.
Wczoraj zobaczyłam jeszcze ze ma mętne oczy w ogóle cały czas śpi i podczas spaceru zobaczyłam że kuleje.
Kurde nie wiem co mam zrobić
Macie pomysł co mu może być ?
"Już od dawna, od zarania - poprzez wszystkie wieki - ciągną się popiskiwania, skomlenia i szczeki. - Idą pełne animuszu - wspólnie z nami drogą - cztery łapy - para uszu - oczy - nos i ogon." /Ludwik Jerzy Kern/
Gdybyś mogli wet byłby od razu p. Danuto niestety nie ma transportu a każdy sąsiad ma inną wymówkę.
Na szczęście mój tata dzisiaj będzie koło 18 więc moze damy radę jechac .
Szkoda mi tylko Misia że sie musi meczyc :/
"Już od dawna, od zarania - poprzez wszystkie wieki - ciągną się popiskiwania, skomlenia i szczeki. - Idą pełne animuszu - wspólnie z nami drogą - cztery łapy - para uszu - oczy - nos i ogon." /Ludwik Jerzy Kern/
Dominiko do weta i to szybko ,a sąsiedzi no tak to jest kto chce poprudzić swoje auto od sierści ja zawsze dawałam moje kluczyki jak męża nie było bo nie mam prawka
Rodzice mówią że jak w te lato byłam w Holandii to Dragon miał podobnie ale jadł i pił a teraz już nie wiemy co jest , niestety wet ma już zamkniętą klinikę więc najwcześniej jutro pojedziemy :/
Byleby mu sie do jutra nie pogorszyło