Ja słucham tego co mi wpadnie w ucho ..
Możecie się śmiać,ale ostatnio czasem słucham disco polo
Jedyny chyba typ muzyki jakiej nie lubię i wiem,że nigdy mi się nie spodoba to metal ..
Przede wszystkim poezja polska śpiewana, a moim ulubieńcem jest Pan Michał Bajor. W ogóle kocham Polską muzykę: Dżem, Republika, Raz Dwa Trzy, Rodowicz, Budka suflera, Kazik, Tlove i muniek itp. A z zagranicznych Odfeeld, Michael Jackson i Depeche Mode, Metalica . Nowości prawie nie słucham, bo to w wiekszości dno i wodorosty - jak dla mnie.
słucham tego co mi wpadnie w ucho ale moim ulubionym zespołem jest Verba ostatnio często słucham muzykę ze Zmierzchu brat dostaje pomału na głowę szczególnie jak puszczam kawałki grane na fortepianie
Tych panstwa chyba nie trzeba nikomu przedstawiac, klasyka polskiego bluesrocka lat 60/70, zaraz po nich na liscie mam angielskojezycznych faworytow typu Jimmi Hendrix, The Rolling Stones, Pink Floyd, Deep Purple, AC/DC itd itd
Ja najbardziej lubie radio. Za to, ze nie mam kontroli nad tym, co bedzie za chwile i za to, ze nie mecza muzyka non stop, tylko mozna posluchac slowa mowiongo Dlatego chtnie slucham radiowej Trojki, PIN, ale nie RMF i zadnych innych upa upa. Lubie spokojna muzyke i nieglosna. Wyjatkiem jest silownia, sekcja kardio, gdzie mam iPoda z nagrana muzyka szybka i rytmiczna, typu Incognito, a na nawet Eminem
ja też często słucham radia w samochodzie ..jedną z ulubionych jest 94.00 czyli Antyradio jednak je wyłączam kiedy pojawia się się tam hipokryta Ziętarski z rodzinką .....ja ich po prostu nie cierpię