Skrypt forum używa informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia Wam maksymalnej wygody przy korzystaniu z naszej internetowej witryny. Dzięki ciasteczkom wiemy też co Wasze owczarki jadły na śniadanie. ;-) Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartych w plikach cookies kliknij "Akceptuję", w przeciwnym wypadku wyłącz ciasteczka dla tej witryny w ustawieniach swojej przeglądarki. Akceptuję.
Porady i problemy zdrowotne owczarka niemieckiego.

Nie pije wody.

Nieprzeczytany postprzez sylwia1231 » 08 gru 2013, 14:26

Witam wszystkich moja Zula przestała pić wodę ale dużo siusia ten stan jest od 3 dni co prawda przeszłam z nią na brafa i czy ma to z tym związek ,bo teraz to już całkiem zgłupiałam :przerażenie::przerażenie:w ostatnim czasie dostawała furagin na pęcherz .A co najgorsze w tym po tej karmnie fifi wszystko się zaczeło nigdy więcej eksperymentów z karmami i dlatego przeszłam na brafa.PROSZE o pomoc i jakieś rady :przerażenie::hi:
PSY JAK LUDZIE MAJĄ DUSZE
sylwia1231
Losowy avatar
Klubowicz
2 lata członkostwa2 lata członkostwa
Owczarek niemiecki: Zizi
Imię: sylwia
Pochwały: 3

Re: nie pije wody

Nieprzeczytany postprzez Brawurka » 08 gru 2013, 15:28

Psy żywione BARF'em piją dużo, dużo mniej niż te, które jedzą suchą karmę. Ale to nie znaczy, że nie piją wcale.
Sprawdź więc, czy sunia rzeczywiście nie pije, czy tylko Tobie tak się wydaje, bo wody ubywa niewiele z miski.
Nie traktuj psa jak człowieka, żeby on nie potraktował Cię jak psa
Dbajmy o kulturę języka polskiego na forum; używajmy wielkich liter, znaków przestankowych i programów "wyłapujących" błędy ortograficzne, jeżeli ktoś sam sobie z nimi nie radzi ...
Obrazek
Brawurka
Klubowicz
3 lata członkostwa3 lata członkostwa3 lata członkostwa
Owczarek niemiecki: Amon, Pera
Imię: Aneta
Pochwały: 21

Re: Nie pije wody.

Nieprzeczytany postprzez AnnaJagna » 08 gru 2013, 22:31

Moja też nie pije :lool:. Nie martw się, to normalne przy barfie.
Kota, który też jest na surowiźnie, widuję przy misce z wodą raz w tygodniu, a kuweta pełna :przerażenie:.
AnnaJagna
Klubowicz
2 lata członkostwa2 lata członkostwa
Owczarek niemiecki: jeszcze nie ma
Imię: Anna
Pochwały: 26

Re: Nie pije wody.

Nieprzeczytany postprzez wolfmother » 08 sty 2014, 12:32

Wlasnie chcialam powiedziec, ze psy jedzace domowe jedzenie albo barfa nie pija tak duzo jak psy karmione sucha karma. Sama bylam zdziwiona jak przeszlismy na domowe ze futrzak pije bardzo malo, a siusia normalnie.
A np. po akupunkturze siusia wiecej niz zwykle.
wolfmother
Losowy avatar
Świeżak
1 rok członkostwa
Imię: Grażyna
Pochwały: 2

Dział statystyki

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

Opcje