Skrypt forum używa informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia Wam maksymalnej wygody przy korzystaniu z naszej internetowej witryny. Dzięki ciasteczkom wiemy też co Wasze owczarki jadły na śniadanie. ;-) Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartych w plikach cookies kliknij "Akceptuję", w przeciwnym wypadku wyłącz ciasteczka dla tej witryny w ustawieniach swojej przeglądarki. Akceptuję.
Zabawki, akcesoria do pielęgnacji i szkolenia owczarka alzackiego oraz trenowania psich sportów.

Re: Co ostatnio kupiliście swojemu psu?

Nieprzeczytany postprzez Paulina K. » 01 sie 2016, 12:21

my ostatnio dostaliśmy w prezencie od teściowej mojej dwie maty do samochodu z netto i kupiłam karmę w międzyczasie :)
Obrazek
http://dantearkadia.weebly.com/
http://argestes.weebly.com/
Paulina K.
Klubowicz
2 lata członkostwa2 lata członkostwa
Owczarek niemiecki: Dante
Imię: Paulina
Pochwały: 8

Nieprzeczytany postprzez vega_bw » 02 sie 2016, 14:37

kalyna napisał(a):W Biedronce są obecnie całkiem fajne zabawki, za niewielką cenę. My kupiliśmy tylko piszczącą piłkę na sznurku, ale czaję się na coś jeszcze, choćby tak polecaną ażurkę :ok:

Ażurka z biedry mała rozmiarem,taka jak piłka tenisowa.
Pokusiłam się i kupiłam, wytrzymała godzinę zabawy ;)
Choćbyś powiedział o sobie i swoim psie wszystko, to i tak zawsze zostaje coś do powiedzenia...
vega_bw
Klubowicz
5 lata członkostwa5 lata członkostwa5 lata członkostwa5 lata członkostwa5 lata członkostwa
Owczarek niemiecki: Falko zwany Rudym ;)
Imię: Beata
Pochwały: 22

Nieprzeczytany postprzez xxxkaluniaxxx » 02 sie 2016, 16:56

Właśnie przed chwila wróciłam z tą ażurką :Dmłoda zakochana :D
ObrazekObrazek
NASZ FANPEJDŻ- TURBO PANDA
BLOG - TURBO PANDA
xxxkaluniaxxx
Moderator
6 lata członkostwa6 lata członkostwa6 lata członkostwa6 lata członkostwa6 lata członkostwa6 lata członkostwa
Owczarek niemiecki: Kala[*] & Panda
Imię: Weronika
Pochwały: 9

Nieprzeczytany postprzez Paulina16 » 02 sie 2016, 18:15

Ja kupilam pilke gumowa zapachowa (jedyna której nie rozniesie w ciągu 5 minut ale zniknęła w niewyjaśnionych okolicznościach, podejrzewam że ładnie pachniała więc młoda ją zakopala :przerażenie:
Paulina16
Początkujący owczarkarz
Owczarek niemiecki: Leti
Pochwały: 2

Nieprzeczytany postprzez Zgój » 04 sie 2016, 09:43

Nie wiem jak u Was ale u mnie najdłużej wytrzymują zabawki jutowe. Więc ostatnio kupiłem 15 mb liny jutowej fi12 mm...

Obrazek

... i zrobiłem z tego takie cóóóóśśśś:

Obrazek

Teraz mamy czym się szarpać, mamy co aportować nooooo i mogą sobie rzuć do bólu :lool:bo starczy mi jeszcze na 5 takich przeciągaczy... :yahoo:i to wszystko za 30 zeta!!!
P.S. Warto ją trochę pomoczyć w wodzie aby trochę zmiękła i nabrała przyjemnego smrodku ;-)bo kole w ząbki :-)
Zbój, Bonnie i Minnie
"Nie ma na świecie przyjaźni, która trwa wiecznie. Jedynym wyjątkiem jest ta, którą obdarza nas pies." /Konrad Lorenz/
Zgój
Klubowicz
1 rok członkostwa
Owczarek niemiecki: Zbój & Bonnie
Imię: Paweł

Nieprzeczytany postprzez vega_bw » 05 sie 2016, 08:39

Ja do zabawek używam liny a'la żeglarska. Plotę z niej szarpaki i bosmanki. Doliczyłam się,że jedna z najstarszych zabawek, którą mam w domu ma trzy lata,a szczenięcy szarpak powędrował do kolejnych psiaków.
Jutowej Falko nie ruszy,bo jest ostra, tak samo, nie chciała bym się z nim tym przeciągać, rączki popalone ;)
Choćbyś powiedział o sobie i swoim psie wszystko, to i tak zawsze zostaje coś do powiedzenia...
vega_bw
Klubowicz
5 lata członkostwa5 lata członkostwa5 lata członkostwa5 lata członkostwa5 lata członkostwa

Nieprzeczytany postprzez Zgój » 05 sie 2016, 09:29

vega_bw napisał(a):Jutowej Falko nie ruszy,bo jest ostra, tak samo, nie chciała bym się z nim tym przeciągać, rączki popalone ;)

Dlatego wymoczyłem ją w wodzie. Mokra lina robi się bardziej wiotka i miękka. Suchą lina można przeciąć palce.
Zbój, Bonnie i Minnie
"Nie ma na świecie przyjaźni, która trwa wiecznie. Jedynym wyjątkiem jest ta, którą obdarza nas pies." /Konrad Lorenz/
Zgój
Klubowicz
1 rok członkostwa
Owczarek niemiecki: Zbój & Bonnie
Imię: Paweł

Nieprzeczytany postprzez vega_bw » 05 sie 2016, 09:54

Paweł, ciekawie bym wyglądała wlokąc na podwórko osiedlowe zabawki ociekające wodą :D
Tak lubiane przez Falko i mnie zabawki z liny żeglarskiej mają kilka zalet: są miękkie, nie toną w wodzie, nie palą rąk,a dodatkowo czyszczą ząbki psie przy memlaniu ;)...i są na tyle ciężkie,że fantastycznie fruną przez podwórze, trzeba tylko uważać,by nie znokautować przechodniów :D
vega_bw
Klubowicz

Nieprzeczytany postprzez Kalten » 05 sie 2016, 10:13

Bardzo fajne są te piłki z liny żeglarskiej od Beatki. Jedną mamy już 3 lata i ciągle nie jest zniszczona. Wyblakła może trochę od prania ;)Brunner biega za nią i pływa, a kiedy sobie wędrujemy po łąkach to nosi w paszczy. Czasem przystanie żeby coś powąchać to upuszcza na ziemię, a potem podnosi kiedy idziemy dalej :D
Każde nasze dłuższe wyjście na dwór musi być z tą piłką bo inaczej będzie awantura ;)
Obrazek
ObrazekObrazek
Kalten
Klubowicz
Owczarek niemiecki: Bruno
Imię: Hubert

Nieprzeczytany postprzez Paulina K. » 05 sie 2016, 13:30

my czekamy jak przyjdą nagrody z konkursu DOG PHOTO OF THE MONTH LIPIEC 2016 który wygrała NIXI, a wygrałyśmy prenumeratę na cały rok gazety DOG&SPORT, karmę bozita naturals i zabawki za 50 zł. karma została wybrana taka a zabawka taka :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
http://dantearkadia.weebly.com/
http://argestes.weebly.com/
Paulina K.
Klubowicz
Owczarek niemiecki: Dante
Pochwały: 8

Poprzednia stronaNastępna strona
Dział statystyki

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

Opcje