Skrypt forum używa informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia Wam maksymalnej wygody przy korzystaniu z naszej internetowej witryny. Dzięki ciasteczkom wiemy też co Wasze owczarki jadły na śniadanie. ;-) Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartych w plikach cookies kliknij "Akceptuję", w przeciwnym wypadku wyłącz ciasteczka dla tej witryny w ustawieniach swojej przeglądarki. Akceptuję.
Zabawki, akcesoria do pielęgnacji i szkolenia owczarka alzackiego oraz trenowania psich sportów.

Re: Co ostatnio kupiliście swojemu psu?

Nieprzeczytany postprzez sandrula811 » 30 lis 2012, 23:59

Sabinka vel Ciapek w kagańcu :D

Obrazek
Pies jest w stanie więcej wyrazić swoim ogonem w minutę, niż jego właściciel słowami przez całe godziny.

Obrazek
sandrula811
Zaawansowany owczarkarz
3 lata członkostwa3 lata członkostwa3 lata członkostwa
Owczarek niemiecki: Saba
Imię: Sandra
Pochwały: 1

Nieprzeczytany postprzez Tanorja » 01 gru 2012, 00:09

Bazooka napisał(a):my mamy wlasnie TAKIE freesby- jest SWIETNE! nam polecil ten wyrob trener w klubie owczarka. I sie sprawdzil! Plastikowe freesby bylo na dzien-dwa: po zlapaniu slyszalam tylko trzask zebisk i zaraz to dziadostwo wyrzucalam zeby pies sobie krzywdy nie zrobil!
A wczoraj kupilam Akkbarowi obroze swiecaca (nie odblaskowa) na baterie. Ale to jakies "beleco" :negatyw:choc kosztowalo 7euro: tylko jak pies jest ustawiony bokiem, to widac ze obroza swieci, jak biegnie przodem, to ta cala obroza chowa sie w psim futrze, choc Akkbar jest ONem krotkowlosym!!! Ktos kto to wyprodukowal chyba myslal o jakichs extremalnie krotkowlosych rasach :głupol:bez sensu!
Myslalam: dni coraz krotsze, pierwszy poranny spacer i ostatni odbywa sie czesto w ciemnosci. wiec zeby pies byl widoczny.....chyba go natre fosforem...bedzie; pies Baskerwillow :-)

ja takie kupiłam bo chce ją nakręcić poprzez przeciąganie a plastikiem wiele nie narobie ;)według mnie lata ok ale my jesteśmy na etapie rollerow a do tego nadają się gorzej niż średnio

-- 1 gru 2012, o 10:47 --

dariex napisał(a):Takie frisbee to nielocik - utonęło nam takie w jeziorku,poza tym pies nie łapal go "normalnie" tylko składał w pół jak kanapkę i robił sobie kaczy dziub :lool:
Jak frisbee pęka,tzn,ze to zabawka dla dzieci a nie dla psów. Dobre jakościowo plastiki ( ale nie w dosłownym tego słowa znaczeniu - bo to taki giętki plastik) jest z trixie także ale seria dogactivity.

A co do obrózek,to u nas z racji futrzastego futra problem byl podobny jak u Was i teraz pies biega po zmroku w szelach z ledowymi pasami.Samemu łatwo też takie zmontować,wystarczy wszyć kawałeczek rurki LED
o takiej: Obrazek
pod przezroczysty material,dopiąć włącznik (taki płaski jak bateryjka do zegarka) i wszyc w dowolne szelki.

O właśnie. Nora ejszcze w powietrzu nie łapie , jedynie rollery ,ale też robi sobie z nich dziobek. :negatyw:Ogólnie do nakręcania psa na frisbee nie są złe. Miękkie i wytrzymałe. Po ok.10 sesjach mają tylko trochę powbijanych ząbków, nic poza tym.
Tanorja
Zaawansowany owczarkarz
Owczarek niemiecki: Nora&Ghotica
Imię: Natalia
Pochwały: 2

Nieprzeczytany postprzez dariex » 03 gru 2012, 20:05

Nasze zakupy ostatnio to szele ,piłka nie do zabicia oraz nowa saszetka na smaki - rachuneczek 200zł jak za zboże :przerażenie:
Ostatnio edytowano 04 gru 2012, 19:23 przez dariex, łącznie edytowano 1 raz

http://smon.pl
dariex

Zaawansowany owczarkarz
Owczarek niemiecki: Chivas
Imię: Daria
Pochwały: 22

Nieprzeczytany postprzez mój pies » 03 gru 2012, 20:29

Jaką kupiłaś saszetkę na smaczki?
ObrazekObrazek

Co posiadacz psa przeczytać powinien o ich wychowaniu: literatura-godna-polecenia-t542.html
mój pies
Klubowicz
4 lata członkostwa4 lata członkostwa4 lata członkostwa4 lata członkostwa
Owczarek niemiecki: Tora
Imię: ena
Pochwały: 16

Nieprzeczytany postprzez dariex » 03 gru 2012, 20:46

Kupiłam z Gappaya.
Obrazek

I zanim mnie ktos oskarży (jak to na innym forum bywa),że się chwalę :roftl:,to napiszę od razu,ze wybór na tę saszetkę padł dlatego,że ma własny pasek,a inne musialam albo doczepiać z tyłu do gaci ( co teraz jest troche klopotliwe,bo musiałabym mieć nery na wierzchu ;)),albo dopinałam do zwykłej saszetki do której wkładam np piłkę czy komórkę.
Teraz jak jestem okuta w jakąś grubą kurtę z osiemdziesięcioma kieszeniami,to taka saszetka na smaki jest dla mnie wybawieniem.
Nową musiałam zakupic dlatego,ze pies mi zaaportował poprzednią,bardzo fajną z resztą saszetkę tak,ze wypruł z niej sznurek ściągający i teraz jak np biegne z psem,to gubię smakole :lool:

dariex

Zaawansowany owczarkarz

Nieprzeczytany postprzez saacrum » 03 gru 2012, 20:52

dariex napisał(a):Nasze zakupy ostatnio to szele do obrony,piłka nie do zabicia oraz nowa saszetka na smaki - rachuneczek 200zł jak za zboże :przerażenie:

szele gappaya? :lool::lool:poluje na nie :ooops::ooops:
"Możesz powiedzieć psu największe głupstwo, a on spojrzy ci w oczy tak, jakby chciał rzec: 'O Boże, masz absolutną rację! Nigdy bym na to nie wpadł." Dave Barry

Obrazek

Obrazek
saacrum
Owczarkowa wyga
Owczarek niemiecki: Xandor
Imię: Monia
Pochwały: 11

Nieprzeczytany postprzez kalyna » 03 gru 2012, 20:53

Ja zanim wpadłam na myśl, ze takie saszetki produkują to kupiłam taką saszetkę nerkę :lool:
kalyna
Moderator
Owczarek niemiecki: Sonia & Ghandi
Imię: Alina
Urodziny
Pochwały: 13

Nieprzeczytany postprzez dariex » 03 gru 2012, 22:56

saacrum napisał(a):
dariex napisał(a):Nasze zakupy ostatnio to szele do obrony,piłka nie do zabicia oraz nowa saszetka na smaki - rachuneczek 200zł jak za zboże :przerażenie:

Ano

dariex

Zaawansowany owczarkarz

Nieprzeczytany postprzez saacrum » 04 gru 2012, 20:28

dariex napisał(a):
saacrum napisał(a):

Ano

no i stało się :mur::mur:zamówiłam :roftl:

a dziś nabyłam koziołek z gappaya :lool:
"Możesz powiedzieć psu największe głupstwo, a on spojrzy ci w oczy tak, jakby chciał rzec: 'O Boże, masz absolutną rację! Nigdy bym na to nie wpadł." Dave Barry

Obrazek

Obrazek
saacrum
Owczarkowa wyga
Owczarek niemiecki: Xandor
Imię: Monia
Pochwały: 11

Nieprzeczytany postprzez dariex » 04 gru 2012, 23:18

:ok:

dariex

Zaawansowany owczarkarz

Poprzednia stronaNastępna strona
Dział statystyki

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

Opcje