Skrypt forum używa informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia Wam maksymalnej wygody przy korzystaniu z naszej internetowej witryny. Dzięki ciasteczkom wiemy też co Wasze owczarki jadły na śniadanie. ;-) Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartych w plikach cookies kliknij "Akceptuję", w przeciwnym wypadku wyłącz ciasteczka dla tej witryny w ustawieniach swojej przeglądarki. Akceptuję.
i ja się zgłaszam do Klubu Psiego Zakupoholika jeszcze mojemu rumakowi uwielbiam kupować bo jest tyle fajnych rzeczy! Niektóre zupełnie nieprzydatne leżą, ale może kiedyś będą przydatne A ostatnio kupiłam psu cały asortyment gryzaków, smaczków i kości
"Możesz powiedzieć psu największe głupstwo, a on spojrzy ci w oczy tak, jakby chciał rzec: 'O Boże, masz absolutną rację! Nigdy bym na to nie wpadł." Dave Barry
Z asortymentu gryzaków Torcia najbardziej lubi uszy królika, takie białe, suszone chyba są, poza tym żwacze wołowe, tchawice wołowe, a najmniej prasowaną białą kość.
Oj popłynęłam wczoraj w zoologicznym Nowa psia kanapa, nowe frisbee z Trixie (to gumowe, tym razem jaskrawozielone, różowe zatonęło na dnie jeziora...), piszcząca piłka (Angua na nią usiadła i rozglądała się zdumiona co to tak piszczy ), psie ciasteczka z Lecytyną i omega-3 (zwariowała na pkt tych smakołyków!), dwa wieeelkie gryzaki ze sprasowanej kości (szamie aż miło) no i nową obrożę, taką z wysuwaną rączką Świetna jest
mój uwielbia uszy wołowe a jeszcze jak sa mocno zawijane i wcisne tam kawalek szynki to pies ma odlot!
"Możesz powiedzieć psu największe głupstwo, a on spojrzy ci w oczy tak, jakby chciał rzec: 'O Boże, masz absolutną rację! Nigdy bym na to nie wpadł." Dave Barry
Ja też mam zielone to frisbee, a po dzisiejszym frisbowaniu zielone w ciapki.
Ostatnio to kupiłam smycz skórzaną, zrobiłam parcianą rączkę do obroży, hmmmm mega 3kg pakiet kości cielęcych i 6'ściopak dużych puszek Butchersa pt. "wielce capiący pasztet z wołowiną" i 5kg mintaja do podzielenia się z rodziną Także zamrażalnik pełen... rozmyślam nad większym żeby móc przejść na Barfa kiedyś
"Około 1925 roku psy rasy ON, jako całość, stały się wysokie, kwadratowe i niezgrabne, brak im było cech, które były wymagane przez Stephanitza jako ideał..." [źródło: wikipedia]
Ja kupiłam ostatnio kong extreme po konsultacji jak dla mnie a raczej psa super .
Mam trymer hakowy ( + inne zgrzebła ) ale ten jest najlepszy i tez jestem zadowolona.Lecz lubię wypróbowywać inne rzeczy i zapewne zakupię też furminator skoro też jest dobry nawet wczoraj go oglądałam kot też coś dostał i jeszcze mam pewne zamiary względem niego co mu kupić ale o tym nie tutaj
"POZOSTAJESZ ODPOWIEDZIALNY NA ZAWSZE ZA TO CO OSWOIŁEŚ"
Antoine de Saint - Exupery, Mały Książę