dostaje pełen zestaw witamin i karme. nikt nie umie nam poradzic o co chodzi. Może ktoś z W as spotkał sie z czymś takim osobiście ? ja nie mam juz pomysłów nic tylko
dostaje pełen zestaw witamin i karme. nikt nie umie nam poradzic o co chodzi. Może ktoś z W as spotkał sie z czymś takim osobiście ? ja nie mam juz pomysłów nic tylko

nie wiem dlaczego on tak robi no nie mam pojęcia do jedzenia karma + witaminy can vit + 2 razy w tygodniu ap-tus+ 2 razy w tyg D3 kropelki. martwie sie o niego bo to naprawde moj wierny przyjaciel i towarzysz. choc czasem naprawde umie pokazac różki (kablówka zjedzona sciany meble) czasem wychodzi z niego niezła łajza
ale jest poprostu kochany to mój drógi psiór taki moj moj pierwszą miałem bernardynke i tu przepaść miedzy harakterami saba pies idealny do ułożenia usłuchany pomimo swojej wagi i wielkości no ideał a dżusik no cóż narazie jest młody wiec ja jestem bardzo wyrozumiały a przedewszyskim kocham go tak jak sabcie wiec nieba bym mu przychylil jak popatrzy tymi oczkami (no co sie złościsz to tylko kabelek musiałem go zgryźć)

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości