Skrypt forum używa informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia Wam maksymalnej wygody przy korzystaniu z naszej internetowej witryny. Dzięki ciasteczkom wiemy też co Wasze owczarki jadły na śniadanie. ;-) Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartych w plikach cookies kliknij "Akceptuję", w przeciwnym wypadku wyłącz ciasteczka dla tej witryny w ustawieniach swojej przeglądarki. Akceptuję.
Prezentujemy zdjęcia i filmy naszych krótkowłosych i długowłosych owczarków niemieckich.

Re: ♥ Gabi ♥ Owczarek niemiecki

Postprzez saacrum » 18 lis 2012, 10:39

sKate89sc napisał(a):Tak Gabi, ona jest tak złośliwa że zaczepia psy i odbiega na taką odległość żeby jej nie złapały, a że są na łańcuchu to dużego wysiłku w to nie wkłada :)
Niestety nie udało mi się jeszcze wujostwa przekonać żeby spuszczali chociaż na noc tego psiaka, ale wszystko przede mną :P

zgłoś to do SM. Pies nie może być trzymany na łańcuchy dłużej niż 12h.
"Możesz powiedzieć psu największe głupstwo, a on spojrzy ci w oczy tak, jakby chciał rzec: 'O Boże, masz absolutną rację! Nigdy bym na to nie wpadł." Dave Barry

Obrazek

Obrazek
saacrum
Owczarkowa wyga
4 lata członkostwa4 lata członkostwa4 lata członkostwa4 lata członkostwa
Owczarek niemiecki: Xandor
Imię: Monia
Pochwały: 11

Postprzez sKate89sc » 18 lis 2012, 13:26

Monika problem polega na tym, że tam to do co drugiego domu bym musiała wezwać. Ludzie tam są pod względem zwierząt zacofani choć coraz częściej spotykam to młodsze pokolenie z pupilami na spacerku . No i mam cichą nadzieję że kuzyn dalej będzie go zabierać na wyprawy po górach. Pierwszy raz już mają za sobą :)I tak jak myślałam, psiak był grzeczny, oczywiście wszystko go ciekawiło, dużo zapachów go interesowało.
Małymi krokami byle do przodu :)wierze że z każdego mojego trucia du.. choć ciut do nich dotarło :)
"Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Obrazek
Obrazek
sKate89sc
Zaawansowany owczarkarz
Owczarek niemiecki: ♥ Gabi ♥
Imię: Kasia
Pochwały: 1

Postprzez saacrum » 18 lis 2012, 13:43

sKate89sc napisał(a):Monika problem polega na tym, że tam to do co drugiego domu bym musiała wezwać. Ludzie tam są pod względem zwierząt zacofani choć coraz częściej spotykam to młodsze pokolenie z pupilami na spacerku . No i mam cichą nadzieję że kuzyn dalej będzie go zabierać na wyprawy po górach. Pierwszy raz już mają za sobą :)I tak jak myślałam, psiak był grzeczny, oczywiście wszystko go ciekawiło, dużo zapachów go interesowało.
Małymi krokami byle do przodu :)wierze że z każdego mojego trucia du.. choć ciut do nich dotarło :)

no to dzwonisz na SM mówisz że tu i tu jest tak i mają obowiązek zareagować :)
"Możesz powiedzieć psu największe głupstwo, a on spojrzy ci w oczy tak, jakby chciał rzec: 'O Boże, masz absolutną rację! Nigdy bym na to nie wpadł." Dave Barry

Obrazek

Obrazek
saacrum
Owczarkowa wyga

Postprzez sKate89sc » 22 lis 2012, 16:28

Ostatnio Alina podrzuciła mi pomysł z agility. Zaczęłam czytać różne artykuły na ten temat i myślę że spróbujemy :)
Po moich zaliczeniach w szkole będę mieć znowu więcej czasu. W Katowicach znalazłyśmy szkółkę więc niedługo zadzwonię i umówimy się na rozmowę.
Wydaje mi się, że to może być strzał w dziesiątkę z rozładowaniem energii mojej pannicy :)
Po nowym roku co prawda dopiero mamy szansę myśleć co i jak ale jestem dobrej myśli.

Niestety teraz mam mnóstwo nauki, ale opłaca się przyłożyć bo mam obiecaną nagrodę.
A mianowicie w nagrodę pojedziemy do Zakopanego gdzie w końcu będę mogła skoczyć na bungee :yahoo:
Już nie mogę się doczekać :lool:
"Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Obrazek
Obrazek
sKate89sc
Zaawansowany owczarkarz

Postprzez saacrum » 22 lis 2012, 18:38

w S-ce jest klub AGILIFE :)
http://agilife.pl/

Obrazek

Obrazek
saacrum
Owczarkowa wyga

Postprzez sKate89sc » 22 lis 2012, 21:15

o dzięki nie znalazłam na internecie :)
Obrazek
Obrazek
sKate89sc
Zaawansowany owczarkarz

Postprzez sKate89sc » 01 gru 2012, 13:09

Ostatnio wróciłyśmy do naszych spacerków :)niestety aparat popsuty dalej ;/
Mam jedno zdjęcie, niewyraźne bo robione na szybko telefonem :(ale jest :P

Obrazek
Obrazek
Obrazek
sKate89sc
Zaawansowany owczarkarz

Postprzez Letty » 01 gru 2012, 15:19

Niewyraźna Gabi, ale i tak piękna :-D
ObrazekObrazek

"Jestem tuż obok ciebie - mówi oddech psa. - Razem zmierzymy się z życiem.Nie skrzywdzi cię nikt, bo ja stoję u twojego boku, aby cię ostrzegać i bronić, zawsze, gdy będzie trzeba. Przyrzekam, że już nigdy nie będziesz czuł się samotny. Jako twój pies, składam ci te przysięgę i zaświadczam ją swoim szeptem, swoim oddechem tej nocy i każdej nocy, którą prześpię u twego boku."
Letty
Owczarkarz
3 lata członkostwa3 lata członkostwa3 lata członkostwa
Owczarek niemiecki: Lara
Imię: Arleta

Postprzez Dominika. » 01 gru 2012, 17:15

ona zawsze wyjdzie ślicznie na zdj! :))
Dominika.
Losowy avatar
Owczarkarz
Owczarek niemiecki: Anu
Imię: Dominika

Postprzez sKate89sc » 02 gru 2012, 11:22

Dziękuje dziewczyny za miłe komentarze :)
Obrazek
Obrazek
sKate89sc
Zaawansowany owczarkarz

Poprzednia stronaNastępna strona
Dział statystyki

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

Opcje