Skrypt forum używa informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia Wam maksymalnej wygody przy korzystaniu z naszej internetowej witryny. Dzięki ciasteczkom wiemy też co Wasze owczarki jadły na śniadanie. ;-) Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartych w plikach cookies kliknij "Akceptuję", w przeciwnym wypadku wyłącz ciasteczka dla tej witryny w ustawieniach swojej przeglądarki. Akceptuję.
Witam, ma ktoś doświadczenia z karmą Markus-Muhle? Zastanawiam się nad zakupem tej karmy, dostałam na spróbowanie dla młodej i ładnie je, jak miała wymieszane z Carnilovem, to wybrała tylko MM a Carnilova zostawiła.
A znalazlam fajna okazję, 18kg za 129 zl
Moja Barca to był niejadek, teraz ma Markusie nie ma żadnych problemów a jak wygląda możesz zobaczyć na zdjęciach. Ja polecam. Raz kupiłem Brita i do dzisiaj leży dosypuje jej po troszkę do Markusa bo inaczej nie zje.
Życie jest piękne nie dlatego że pozwala popełniać błędy, ale dlatego że daje czas by je naprawić
Sporo karm przerobiłem i u nas Markus sprawdza się od około pół roku bardzo dobrze. Ninja miewał znaczne problemy z biegunkami, teraz jest ok. W tych pieniądzach wydaje mi się, że ciężko o lepszą karmę.
Ja generalnie jestem zagorzałą zwolenniczką BARFu, ale z racji różnych żołądkowych perypetii Luna ma teraz dłuższy epizod z suchą karmą. Zjadła worek Markusa, bo, patrząc na skład, to jest naprawdę fajna karma. Niestety u nas się nie do końca sprawdziła, bo Luna koszmarnie schudła (jak niestety na większości suchych). Za to ewidentnie jej smakowało, a to się rzadko zdarza. Natomiast Triss, która z natury jest typowym odkurzaczem, kręciła nosem, kiedy dostała Markusa w ramach przysmaków, bo musiała pogryźć, a w ząbki kuło...
U nas chyba też się nie sprawdzi, z miski trochę zjada, więc dostaje swoje porcje w trakcie dnia jako nagrody. No ale to co przytyła to schudła, waży niecałe 27 kg i wszystkie kosci jej odstaja, tragedia poprostu.
Ano właśnie, karmę trzeba podpasować pod konkretnego psa
To,co sprawdzi się u mnie, niekoniecznie będzie dobre dla Twojego psa.
A próbowałaś karm marki Fitmin?
Psy ją chętnie jedzą, ładnie pachnie, jest lekko tłusta po wierzchu, ma dobrą cenę i przyzwoity skład.
Choćbyś powiedział o sobie i swoim psie wszystko, to i tak zawsze zostaje coś do powiedzenia...
Próbowałam, na początku jak jadla opakowanie próbne to super, a jak kupiłam więcej to już nie jadła. Tym sposobem miałam kilka worków karm, po połowie karmy w worku teraz mam 15 kg MM i muszę jej to wciskać
czekam aż się skończy i kupuję mięcho chyba.