Trolololo napisał(a):Witam czy mój miesięczny długowłosy owczarek może spać na Dworze? Ma zrobioną leżankę z puchowej poduchy ciuchy stare oraz ciepły koc ? Moj Ojciec twierdzi że może i nic mu nie jest bo ma gruba sierść . Pies nie piszczy nie wyje ani nie drapie w drzwi.

Brawurka napisał(a):Czyżby kolejne trolowanie ...
Wyżej opisanego absurdu nawet nie chce mi się komentować. Pluszaka proponuję, może od razu zostać gdziekolwiek.
Jak tak dalej pójdzie, to nie będzie się tu można już o nic zapytać, bo od razu uderza fala krytyki, a czy na tym polega sens forum? Czy wszyscy tu to chodzące omnibusy? chyba nie, więc przynajmniej na początek przydalo by się uszanować kogoś kto szuka informacji, a co za tym idzie los szczeniaka jak sądzę nie jest autorowi pytania chyba obojętny.

niya napisał(a):Zbychu, choćbyś ubrał krytykę w najpiękniejsze słowa nie zmieni to faktu, że miesięczny szczeniak powinien być przy matce. Liczę, że autor postu się machnął podając wiek psiaka, naprawdę mam taką nadzieję.
A fali krytyki nie zauważyłam, przeciwnie, niedowierzanie jakie bije znaszych postów powinno dać autorowi najwięcej do zrozumienia, że miejsce takiego maleństwa NA PEWNO nie jest na dworze. A konstruktywną krytykę też trzeba umieć przyjąć

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości