Jeżeli ktoś wie jak pomóc ? co robić ? niech piszę będę bardzo wdzięczny ! 
Jeżeli ktoś wie jak pomóc ? co robić ? niech piszę będę bardzo wdzięczny ! 

basia79 napisał(a):naucz psa komendy równaj lub noga i powinno być git. Sunia powinna chodzic, biegać po ringu dużą ilością bodźców np głosna muzyka i takie tam. Jeśli to opanujecie to sobie poradzicie
właśnie na wystawie sunią nie może równać ona musi ciągnąć ale też nie za mocno tzn. musi biec swobodnym kłusem lecz smycz musi być ciągle naprężona. Szukałem w internecie takich szkuł ale coś słabo mi to szło
wszystko co widziałem to IPO lub inne i wolałbym sam ją wyszkolić a nie oddawać innym
Ona urodziła sie u mnie kupiliśmy suczkę Baxi i ona urodziła nam 3 suczki więc hodowcy nie mogę się poradzić bo wygląda na to że ja nim jestem 
tomsik napisał(a): wolałbym sam ją wyszkolić a nie oddawać innym

tata ma firmę i właśnie dziś miał operacje na bark, dlatego nawet jak bym chciał to z dojazdem trudno. Dziękuje za pomoc , no ale jak na razie nie mogę z tego skorzystać
jakieś inne propozycje? 

moja ze mną jeździła 40km w jedną stronę na szkolenie, bo z moim psem sama nie poradziłabym sobie w samochodzie (mam prawko)Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości