Skrypt forum używa informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia Wam maksymalnej wygody przy korzystaniu z naszej internetowej witryny. Dzięki ciasteczkom wiemy też co Wasze owczarki jadły na śniadanie. ;-) Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartych w plikach cookies kliknij "Akceptuję", w przeciwnym wypadku wyłącz ciasteczka dla tej witryny w ustawieniach swojej przeglądarki. Akceptuję.
Zauważyliście, że firma Bayer nie pozwala już na sprzedaż wysyłkową obroży ? Na allegro nie ma ani kiltixa ani foresto.
Na karusku niby są ale też jest info, że można kupić tylko stacjonarnie. Dziwne :/
teraz można tylko kupić osobiście na zooexpresie jest informacja że Produkt ten został objęty zakazem sprzedaży wysyłkowej. Jedyna dopuszczalna przez prawo forma sprzedaży to odbiór osobisty. Zapraszamy do naszego sklepu w Gdańsku
wiem, że w zooexpresie można kupić, bo juz robiłam zakupy w tym skklepie ale odbiór osobisty jest w konkretnych godzinach (godziny otwarcia), a ja w tych godzinach pracuję..i tu jest właśnie problem
A myśmy nasze obroże zamówili przez internet, choć była informacja, że obowiązuje tylko odbiór osobisty. Napisałam maila z pytaniem, czy rzeczywiście nie wysyłają tych produktów i otrzymałam odpowiedź, że jak najbardziej mogę zamówić. Po trzech dniach przyszły i obroże i Advatix
"Bo na tym pieskim świecie to się bardzo liczy, by iść na sześciu łapach i na jednej smyczy."
(Marek Majewski)