Skrypt forum używa informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia Wam maksymalnej wygody przy korzystaniu z naszej internetowej witryny. Dzięki ciasteczkom wiemy też co Wasze owczarki jadły na śniadanie. ;-) Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartych w plikach cookies kliknij "Akceptuję", w przeciwnym wypadku wyłącz ciasteczka dla tej witryny w ustawieniach swojej przeglądarki. Akceptuję.
jesli tak to jakie i kiedy sie podaje w jakim wieku psa i czy wogole sie podaje? Ja podaje tylko witamine a,d i wapno i zaraz po tym ma biegunke dlaczego? oczywiscie dawkuje wg ulotki
ja podawałam tylko witaminę Wita-Vet i kropelki dla dzieci D3.
Teraz te witaminy się kończą i przejdę na http://www.krakvet.pl/dolfos-arthrofos- ... -8328.html
hmm a nie lepiej kupić preparaty typowo dla psów? ja podaję D3, bo przy Sonii mi wet polecił... z witaminą A też ostrożnie lepiej...
Ja podaje preparat CanVit fioletowy i Cani Agil na stawy jak najbardziej się podaje. skonsultuj się z wetem, jeśli jest taka reakcja.
z wit. D3 trzeba uważać. nadmiar prowadzi do nierównomiernego wzrostu kości.
"Możesz powiedzieć psu największe głupstwo, a on spojrzy ci w oczy tak, jakby chciał rzec: 'O Boże, masz absolutną rację! Nigdy bym na to nie wpadł." Dave Barry
wiec po co mi weterynarz kazał podawac te witaminy jesli juz mowicie ze z a trzeba uwazac i z d wiec dawac czy nie o to jest pytanie nie podawac zle podawac tez
podajesz same witaminy czy jakiś preparat witaminowy?
"Możesz powiedzieć psu największe głupstwo, a on spojrzy ci w oczy tak, jakby chciał rzec: 'O Boże, masz absolutną rację! Nigdy bym na to nie wpadł." Dave Barry
To nie jest preparat na stawy. Poszukaj odpowiedniego wątku na forum i wybierz któryś z polecanych przez forumowiczów specyfików. Jeśli Twój pies jest szczeniaczkiem lub podrostkiem powinien dostawać odpowiednie suplementy, nie ma sensu na tym oszczędzać. Profilaktyka zawsze jest lepsza (i tańsza) od leczenia.
My zmieniamy Luposan na Bioarthrex http://www.biowet.pl/produkt,bioarthrex,71
Wetka zjechała nas, że podajemy preparat, gdzie nie ma żadnej informacji o ilości glukozaminy i chondroityny. Niestety w Cani Agil skład też nie mówi jaka jest ilość gluko... i chondro....