Klaudeek napisał(a):PaulinaSzajba napisał(a):Klaudeek napisał(a):Klub się dopiero rozwija, potrzeba trochę czasu na to aby w pełni preferował.
Co do kojarzenia psów to przecież każdy właściciel wie mniej więcej z jakiego pochodzenia
ma psa i nikt nie będzie robił bliskich skojarzeń chyba, że chce się sam oszukiwać i hodować chore psy,
ponadto nigdzie nie jest zabronione wydawanie kart zerowych, inne kluby też mogą wydawać.
Co do FANCLUBU to działa on prawnie i zgodnie z ustawą, a jeśli ktoś jest przeciwny,
to trudno, może z czasem się do niego przekona lub też nie.
PS. Czy jestem narzeczoną jednego z założycieli klubu czy też nie, to i tak mam prawo
do wyrażania swojej opinii.
tzreba być NAIWNYM żeby w to wierzyć że wszytko bedzie takie jak piszesz.No własnie i ludzie łasi na kase będa sie do fanklubu zapisywać i guzik prawda ze wiedza moga wiedziec ''TEORETYCZNIE'' - JEŚLI SAMI NIE ZOSTALI OSZUKANI .
a co do oszustw to jeden z psów załozycieli (piekny pies) ma dysplazje taką ze nie nie ma nawet wstęplowanej do rodowodu a hodowca mimo wszytko krył nim suki i to be zpapierów i szczeniaki sprzedawał opisując ze sa po kilkakrtonym zwyciezcy , sam pies za 4 tys byl wystawiony do sprzedazy a znajomym wciskane było ze przy kryciu doznał uszkodzenia jak przekładali mu lapę tylko niesety w związku mozna się dowiedziec wszytkiego o danym psie . wiec bardzo cie proszę oagrnij temat OBIEKTYWNIE . . . bo wyciagać moża wiele z niedalekiej przeszłości a chyba wszyscy tego nie chcemy . głowe dam że pozyjemy zobaczymy i słowa osób które sa przeciwko sie spłenią i beda z tego duże problemy .
co do Twojego PS - myślę że OCZYWISCIE :) tak samo Ty jak i Ja i inni mają takie prawo Ja jestem tu takim samym lajtkiem jak TY.
Sraty Taty gacie w kraty opisywać i dopowiadać można w nieskończoność.
Widocznie Pani z Łodzi ma wielki problem nie związany ogóle z owczarkami.
Najpierw trzeba wiedzieć jak było naprawdę
a dopiero póżniej opisywać . Ktoś tu jest zazdrosny i tyle
puki co odpuszczam i nie mam zamiaru przegadywać się z kimś takim jak PANI SZAJBA.
PS. Zajmij się czymś pożytecznym a nie wypisywaniem głupot.
Przemawia przez Ciebie zazdrość.... wcale nie dotycząca FanClubu...
to temat fan clubu a nie waszych prywatnych problemów.