Skrypt forum używa informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia Wam maksymalnej wygody przy korzystaniu z naszej internetowej witryny. Dzięki ciasteczkom wiemy też co Wasze owczarki jadły na śniadanie. ;-) Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartych w plikach cookies kliknij "Akceptuję", w przeciwnym wypadku wyłącz ciasteczka dla tej witryny w ustawieniach swojej przeglądarki. Akceptuję.
Szukam fajnego imienia dla suczki. Mam kilka pomysłówale chciałabym poznać Wasze opinie na temat moich imion oraz czekam na Wasze propozycje. Więc tak zastanawiałam się na imionami: Nela, Holy, Meisy i podoba też mi się Nesca. Co o nich sądzicie?
Z tych które wymieniłaś mnie się podoba Meisy, a oprócz tego Mia, Luna, Bianca, Alaska, Bella.
Moja suczka nazywa się Aria, znaczenie tego imienia to z hebrajskiego "lwica" natomiast z włoskiego "powietrze". Wybrałam to imię dlatego, że po pierwsze bardzo mi się podoba:D a po drugie ojciec Arii wygląda jak lew a i Aria z biegiem czasu coraz bardziej podobna do taty wiec imię pasuje
Kiedyś miałam bokserkę o imieniu Hidżra ( to ucieczka Mahometa z Mekki do Medyny) Nazywaliśmy ją Hecą.
Z imion dla dziewczynek psinek podobają mi się: Fresca, Kiwa, Arka, Fiona, Falka ( od bohaterki z "Wiedźmina"- a mój Falko ma rodzaj męski od tego imienia), Kelpie (też z "Wiedźmina" ), Luna, Diuna, Dinga... Heh, wymieniać można i można...
Choćbyś powiedział o sobie i swoim psie wszystko, to i tak zawsze zostaje coś do powiedzenia...
To imię zrobiło się teraz po prostu popularne, tak jak kiedyś Saba czy Szarik.
Mi podobają się Heksa, Tajga,Iskra,Kora,Ursa,Czandra,Sara, Tequila,Afera i jeszcze inne dla psa Lupo/Lupus, Wilq,Orion, Bruno,Zeus,Xedos itp.
„Jesteś architektem rzeczywistości, którą postrzegasz''
L- 17.02.12r.& V-22.01.12r.