Skrypt forum używa informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia Wam maksymalnej wygody przy korzystaniu z naszej internetowej witryny. Dzięki ciasteczkom wiemy też co Wasze owczarki jadły na śniadanie. ;-) Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartych w plikach cookies kliknij "Akceptuję", w przeciwnym wypadku wyłącz ciasteczka dla tej witryny w ustawieniach swojej przeglądarki. Akceptuję.
Szczeniaka będzie mieć z pobliskiego schroniska, ponieważ niedawno została przywieziona suczka ON która na następny dzień urodziła 6 ślicznych maluchów. Jeden z nich jest już zarezerwowany dla mojej kuzynki. Za dwa tygodnie będą mogły już opuścić matkę. Więc imię będzie musiała wybrać sama. Na razie zastanawia się pomiędzy Rockym a Niko.
U mnie imię wybrała córka-Szarik i Mruczek
Wolałabym inne bo imię dla psa kojarzy mi się z serialem z moich lat dziecinnych ale co tam niech dziecko ma radość z nadania imion "jej zwierzątkom"
najważniejsze aby pies kuzynki dobrze się chował
"POZOSTAJESZ ODPOWIEDZIALNY NA ZAWSZE ZA TO CO OSWOIŁEŚ"
Antoine de Saint - Exupery, Mały Książę
Może Bruno,Orion, Syriusz, Zeus,Heros,Ates,Ares /Tajfun,Bandzior i Rocky/-pasuje mi do rozrabiaki, ale często jest tak,że dopiero obserwując parę dni psiaka i jego charakterem najlepiej dopasować imię.
„Jesteś architektem rzeczywistości, którą postrzegasz''
L- 17.02.12r.& V-22.01.12r.