Kalten napisał(a):Dagi napisał(a):Tanorja napisał(a):A mnie krakvet znowu wkurzył! Zadzwonili dzisiaj ,że nie mają tej karmy i będzie dopiero za tydzień,a zamówiłam już tydzień temu. Stwierdziłam więc, że podziękuję za ten sklep i poszukam gdzie indziej >.<
Z krakvetem miałam taką samą akcję, raz ,drugi i za trzecim już podziękowałam :/
Jeśli nadał chcesz kupić TOTW, to polecam e-karma.
Ja tam jakoś przymykałem oko na te braki w Krakvecie bo mają najniższe ceny, ale miesiąc temu zamówiłem pierwszy raz w Zooplusie i w tym miesiącu też. Chyba już nie wrócę do Krakvetu w którym ciągle coś brakuje. No i w Zooplusie zdecydowanie lepiej pakują paczki. W jednym kartonie przychodzą ciężkie rzeczy i takie delikatniejsze, ale są tak zabezpieczone, że nic nie jest uszkodzone. Z Krakvetu nieraz dostawałem pogięte puszki i w ogóle wszystko to jakieś takie zakurzone
TOTW też zamawiałem z e-karma i też mogę polecić
trussardi napisał(a):Zooplus też ma swoje "lepsze i gorsze dni" ;/ zamawiałam parę razy i pół na pół przesyłki były źle zapakowane i np. pudełko z ciastkami boscha było całe połamane ... ale to zależy od tego kto pakuje pewnie ... napewno lepsze to niż ciągły brak wszystkiego w krakvet
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości