Dagi napisał(a): Jeden we krwi ma wyczucie co do zapewnienia wszystkiego, co psu potrzebne, inny nie...
nie znam osoby ktora jak piszesz "ma wyczucie..." co do podawania karmy. Znam nawet hodowcow ktorzy wierzyli ze TYLKO BARF i znam takich ktorzy TYLKO SUCHE, bylam swiadkiem u nas w klubie jak sie spierali i co?
ano NIC- juz kiedys pisalam: dla kazdego co innego! Co z tego ze mam mozliwosc podawania Akkbarowi najlepszy BARF, z dostawa do domu, skoro mial alergie i po surowiznie drapie sie jak wsciekly. Co z tego ze w Niemczech masz takie zatrzesienie przeroznych karm suchych...takie reklamy ze...glowa boli. Jak musze i tak wyprobowac na moim psie co mu bedzie sluzylo. Moja rodzina puka sie w glowe o tak: ze przesadzam, ze traktuje psa lepiej niz niejedna matka swoje dziecko....ale przyznajcie: czy nie przejmujecie sie CO i ILE wasz pies zje? Czy to co mu podajecie mu sluzy czy bedzie zdrowo sie rozwijal?
Dlatego mimo ze moj pies ma ponad 3 lata, nadal staramy sie mu podawac najlepsze i najbardziej dla niego odpowiednie karmy jakie sa na rynku.
ps. czy zna ktos karme ARTEMIS- tu gdzie mieszkam reklamuja to jako jedna z najlepszych karm, a ja jestem sceptycznie nastawiona bo to karma z USA a wiadomo ze oni jak juz cos wyprodukuja to....