Dagi napisał(a): Nie jestem weterynarzem ,ale wydaje mi się, że mała rośnie bardzo szybko (ponad 1kg tygodniowo) i faktycznie powinna dostawać dodatkowo preparat na wzmocnienie stawów.
Standardowy przyrost wagi onka
Dagi napisał(a): Nie jestem weterynarzem ,ale wydaje mi się, że mała rośnie bardzo szybko (ponad 1kg tygodniowo) i faktycznie powinna dostawać dodatkowo preparat na wzmocnienie stawów.
trussardi napisał(a):czy może ktoś mi polecić skąd kupił CaniAgil bądź Caniviton Forte? chciałabym kupić mojemu DON'owi ale boje się że z allegro wyślą mi podróbki
dariex napisał(a):Wiem,ze preparat Aptoflex prócz środka wspomagającego stawy,zawiera również środek p/zapalny i p/bólowy.
Które znane Wam,dobre preparaty zawierają także środek delikatnie uśmierzający bol?
Mój starszy pies miewa czasem gorsze dni ( zwyrodnienie kręgosłupa) i widac,ze chodzenie sprawia mu dyskomfort. Podaję mu Aptoflex ale chciałabym mieć porównanie składu z innym podobnym środkiem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości