Skrypt forum używa informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia Wam maksymalnej wygody przy korzystaniu z naszej internetowej witryny. Dzięki ciasteczkom wiemy też co Wasze owczarki jadły na śniadanie. ;-) Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartych w plikach cookies kliknij "Akceptuję", w przeciwnym wypadku wyłącz ciasteczka dla tej witryny w ustawieniach swojej przeglądarki. Akceptuję.
my mamy takie http://www.zooplus.pl/shop/psy/smycz_ob ... zne/201128 czarne rozmiar 3 dla dantego a nixi na razie nie ma bo nie będziemy z nią ćwiczyć obrony ani tropienia ale jeśli się zdecyduje to kupimy dla niej rozmiar 2.są też baby i inne.na dole tabelka jak to wagowo wygląda i są cm podane.
Ja kupiłem swojej te rozmiar 2 i byłą wtedy w wieku mniej więcej Twojej suni trochę były za duże ale można je naprawdę dużo regulować a wyglądało to tak
Ostatnio edytowano 19 lut 2016, 11:32 przez gumiskrosno, łącznie edytowano 2 razy
Życie jest piękne nie dlatego że pozwala popełniać błędy, ale dlatego że daje czas by je naprawić
No pięknie wygląda
Ja szukam takich z dodatkowymi kółeczkami po bokach. Poszukam i pewnie coś wybiorę
Coś takiego jak te: http://juliusk9-sport.pl/szelki-idc-dodatkowymi-ringami-c-37.html
A jak Wam się sprawują te Juliusy? Są wytrzymałe? Klamra nie pęka?
Ja mam Juliusy pasowe rozmiar 2 niebieskie i czerwone. Bardzo polecam, bo są tańsze i nie mają siodełka, dzięki czemu latem psu nie jest tak gorąco.
u nas po wypraniu wyglądają prawie jak nówki, a psy i po krzakach i po błocie w nich śmigają
Klamra bez zniszczeń
Jedyne co to rączka na rzep czasem się odkleją i sterczy, jak miała być przyklejona
dante ma te szelki już 1,5 roku i jest ok.ani klamra nie zużyta ani rzepy ani rączką.a piorę je normalnie w pralce jak są brudne w temperaturze 40 stopni i wyglądają jak nówki sztuki hehe
Kalten napisał(a):Furminator dla długowłosego owczara to najlepiej kupić ten L, tak? Np. taki: LINK
Hubert, nie masz możliwości przetestowania? Jak ja chciałem kupić furminator to mi facet w sklepie zaproponował abym przejechał z psem i wypróbował. Idzie wiosna więc futro będzie się sypać jak igły z choinki więc będzie to niezły test dla furminatora.
Zbój, Bonnie i Minnie "Nie ma na świecie przyjaźni, która trwa wiecznie. Jedynym wyjątkiem jest ta, którą obdarza nas pies." /Konrad Lorenz/