Zestaw zabawek z Lidla za 20 zł (jestem absolutnie zachwycona jakością, frisbee jest nie do zdarcia - Angue na nim uniosłam w czasie zabawy w przeciąganie i nic mu się nie stało

Mam wlasnie ten zestaw frisbee jest duże na mojego psa więc chętnie komus oddam prosze o kontakt na privmadzik999 napisał(a):Sledy dla Bjorna: http://www.pelna-miska.pl/pl/p/ManMat-s ... eskie/2695
Zestaw zabawek z Lidla za 20 zł (jestem absolutnie zachwycona jakością, frisbee jest nie do zdarcia - Angue na nim uniosłam w czasie zabawy w przeciąganie i nic mu się nie stało), no i mnóstwo gryzaków, i jeszcze więcej gryzaków - kości, uszu i innych cudów
![]()
Nyks napisał(a):Do nas dziś przyszły:
Ale trochę się zawiodłam na zooplusie. Zamówiłam 12 + 2 kg karmy, a dostałam tylko 12 kg. Za to mają plusa za natychmiastową odpowiedź na maila.
margo870 napisał(a):Nyks napisał(a):Do nas dziś przyszły:
Ale trochę się zawiodłam na zooplusie. Zamówiłam 12 + 2 kg karmy, a dostałam tylko 12 kg. Za to mają plusa za natychmiastową odpowiedź na maila.
na zooplusie to zamawiałaś? i jak się sprawdza? ciekawie wygląda![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości