greg30 napisał(a):Taaaa........ruszaj.. i poszedł.....
pytasz sie o dobre hodowle w pomorskim ,,,chcesz opini ,,,to piszemy,,, kazdy ma swoje zdanie i opinie
ja napisalem ze kupilem psa daleko od Gdanska ,,,jezeli szukasz blisko kolo domu hodowli to sa na stronach internetowych ich adresy,,,a potem jak znajdziesz jakas hodowle to poszukaj opini o niej,przewaznie tez sa na necie,,,ja moge pisac i opiniowac hodowle z ktorej mam psa,,,a o hodowli Z Jadu Skorpiona jak ktos powyzej napisal sa rozne opinie i tylko do Ciebie nalezy wybor bo te opinie nie zawsze sa obiektywne i w kontekscie pozytywnym i negatywnym,,,ktos sie na kogos pogniewa i potem pisze ze to zla hodowla,,inny ze to dobra wiec jak tu wybrac??? ja wybralem jak pisalem powyzej,, patrzylem na zdjecia,obejrzalem rodzicow i poszukalem ich wynikow na wystawach oraz jakie maja osiagniecia w hodowli,czy psy zdrowe,jakie wyniki pod katem dysplazji itd
jak dlugo zajmuja sie hodowla.Zadzwonilem ,porozmawialem z hodowca ,,,kazdy ma swoje jakies szczegolowe oczekiwania od przyszlego futra wiec warto o to zapytac hodowcy i wtedy podjac decyzje,kazdy ma inne oczekiwania nawet w tak prostej jakby sie wydawalo sprawie jak umaszczenie psa,,jedni lubia ciemniejsze inni jasniejsze inni czarne wiec tez pod takim katem sie patrzy,,,zycze powodzenia i mam nadzieje ze moje slowa ruszaj po psa w koncu sie sprawdzą