Skrypt forum używa informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia Wam maksymalnej wygody przy korzystaniu z naszej internetowej witryny. Dzięki ciasteczkom wiemy też co Wasze owczarki jadły na śniadanie. ;-) Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartych w plikach cookies kliknij "Akceptuję", w przeciwnym wypadku wyłącz ciasteczka dla tej witryny w ustawieniach swojej przeglądarki. Akceptuję.
Zainspirowalo mnie kilka wydarzeń - wśrod nich adpocja mojego kociaczka Julci przez Lenę oraz Czarka i rozbrajające sceny z ich udzialem oraz niedawne pytanie forumowiczki na fb dotyczące relacji suka ON - kociak. Właścicielka nie była pewna, czy jej sunia chce kota zagryźć czy ma dobre intencje, napisała tylko, ze sunia kociaka liże i patrzy na niego ciągle, ponadto jak już liże to całego i "zaczyna gryźć". Poprosiłam o filmik i otrzymałam filmik, na którym sunia jak wzorowa matka lizala swojego kociaka, po czym potrąciła go nosem, by zachęcić do zejścia z podusi i pobiegania. "Gryzienia" nie było na filmiku, ale zakładam, ze raczej było to iskanie.
Więc może fajnie byłoby pokazać jak wyglądają psy, które nie mają złych zamiarów wobec kotów i jak wyglądają psio-kocie zabawy?
Zapraszam forumowiczów do umieszczania swoich filmików, a tymczasem znalezione w sieci:
https://www.youtube.com/watch?v=OkJrIHlObyU
PS. Zabawne, bo ktoś w komentarzach zapytał o hodowcę tej suni i okazało się, że sunia z filmiku jest adoptowana
Prosimy o pomoc dla psów w schronisku "Azorek" w Obornikach Wlkp.!
Ups, fakt
Co ja mam z tymi suniami Chyba po tej mojej i tamtej, co niby chce kotka zagryźć I tak jakos jak widzę owczara to nawet nie czytam ani się nie wpatruję tylko na start - sunia
Prosimy o pomoc dla psów w schronisku "Azorek" w Obornikach Wlkp.!
Pierwsza ONka była od szczeniaka, koty raz dwa ją zaakceptowały i podporządkowały sobie , teraz mam Onkę ze schroniska, dwuletnią, wprowadziła się do domu gdzie 2 kocice też dorosłe. Przez pierwsze 2 tygodnie było szczekanie, syczenie, uciekanie, a teraz? śpią razem, jedzą razem, ONka na ogrodzie czasami kocice przegoni ale gdy dopadnie to obwącha, poliże i da spokój. Oczywiście koty i nią rządzą jak chcą
Amba była z nami 6 lat, 3 miesiące i 13 dni
Od 30.03.2018 jest z nami Sara, 2-letnia ON-ka ze schroniska :)
Mój kot długo się przekonywał do nowego domownika gdy przyprowadziłam Azę do domu a teraz? jak kupuje zabawkę to nie patrze czy to kocia czy psia, i tak bawia sie razem, teraz szukam tutaj https://www.maxandmrau.pl/pol_m_kot-175.html jakiegoś legowiska w którym bedą mogły spać, bo ich stare jedna podrapała a druga pogryzla i to Aza robi zastępczo za legowisko dla Nuki