A może udzielił mu się nasz nastrój smutny trochę, bo pierwszy wyjeżdżał i żal mi było okrutnie
Ale mam wieści, że dobrze się aklimatyzuje i dogaduje ze starszym kolegą, z którym mieszka
Najbardziej z całego miotu wpadł mi w oko Alamo, łobuzy przyciągają mnie jak magnes. 

,
.

……. ale już od poniedziałku ja również mam urlop i będziemy całymi dniami razem.
.
. Uczymy się również zostawać w miejscu i aportować.
.

Zofia napisał(a):....ale dwa w jednym domu to nie byłoby za dużo szczęścia naraz?
Trzeba by mieć oczy na szypułkach, głowę na obrotowej sprężynie i 48 godzin na dobę
Zofia
Gdybym miał możliwość zakupu szczeniaczka z tego miotu to byłby to bez dwóch zdań Amir - obawiam się jednak że Viggo nawet takiego słodziaka sprowadziłby na złą drogę. Dlatego za kompana musi mu wystarczyć kotka.

Sunia jest piękna - przecież mówiłam, że piękniusia, mądra i bystra
Bardzo mnie cieszy każda okazja żeby się czegoś dowiedzieć o moich psiętach - zwłaszcza kiedy wieści są tak sympatyczne i widzę, że zwierzakowi jest dobrze. Adelince założę galerię na swojej stronie (jak tylko wróci mąż z laptopem) - a tu na forum najchętniej zaprosiłabym wszystkich nowych właścicieli fidekanków. A uczestnikom forum dziękuję za sympatyczne komentarze i życzliwość.
) To właśnie Akai bez wyłącznika:
. Ada sama by podziękowała, ale niestety nie opanowała jeszcze w pełni obsługi komputera. Jak na razie, jest na etapie wysuwania i wsuwania noskiem stacji dysków
. Może w przyszłości nasza sunia poszerzy zakres swoich umiejętności.
.
.
. Życzymy mu tego z całego serca.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości