gochadrozdek napisał(a):
Cena oscylująca w granicach 3 tysięcy zł w naszych realiach, czyli na polskim rynku, to dla mnie wygórowana cena, ale jak już pisałam to rynek decyduje. Chcą ludzie zapłacić 3 tysiące za szczeniaka to niech sobie płacą, ich portfel. Za te pieniądze to raczej już bym się pokusiła dołożyć trochę i sprowadzić psa z dobrej, zagranicznej hodowli. Ot i tyle.
dorplant napisał(a):gochadrozdek napisał(a):
Cena oscylująca w granicach 3 tysięcy zł w naszych realiach, czyli na polskim rynku, to dla mnie wygórowana cena, ale jak już pisałam to rynek decyduje. Chcą ludzie zapłacić 3 tysiące za szczeniaka to niech sobie płacą, ich portfel. Za te pieniądze to raczej już bym się pokusiła dołożyć trochę i sprowadzić psa z dobrej, zagranicznej hodowli. Ot i tyle.
Teraz to ja nie rozumiem.
W/g ciebie cena np.2500-3000 zł a dobre szczenię z zagranicznego krycia(które jak sama stwierdziłaś nieźle kosztuje), w polskiej hodowli, to dla ciebie zbyt wygórowana cena, a za podobne lub gorsze( bo nikt by ci nie pozwolił wybrać najlepszego ) z zagranicy oscylująca wokół 800-1000 euro jest do przyjęcia?
Czemu tak uważasz ?
Aga i N napisał(a):Chyba chodzi o te 3 tys za "zwykle" skojarzenie, ze "zwykłych" Hodowli (tj. zrobić "jakoś" podstawy hodowlane oby były i jadym z tym koksem) jakich cała masa .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości