Aga i N napisał(a):pewnie obmyślał co by tu pierwsze rozbroić w nowym domku, panciowy sweterek, kolczyka czy buta
Juliuszka napisał(a):
Oczekiwania co do tego, jaki ma być pies/suka, są bardzo różne.
Coż więc znaczy: najlepszego?
Jestem zaskoczona, że Admin zamieścił tekst z taką ilością błędów
Brawurka napisał(a):Juliuszka napisał(a):
Prosiłabym o czytanie ze zrozumieniem. Admin tekst skopiował, podając źródło i wyraźnie zapraszając do dyskusji na temat powyższego. Tym samym personalne uwagi do Admina w kwestii błędów w tekście są nie na miejscu, ponieważ nie jest on jego autorem.
Admin napisał(a):Zależy to od tego czy kupujemy szczenię do dalszej hodowli czy dla siebie do ogródka. Jeżeli do dalszej hodowli to oczywiście suczka, jeżeli do ogródka to należało by rozważyć różnicę pomiędzy pieskiem a suczką. Pies jest z reguły trudniejszy w wychowaniu, bardziej dominujący, ale za to nie ma z nim takich problemów jak cieczka i związane z tym "adoracyjne kolejki wszystkich psów z okolicy" - choć medycyna w chwili obecnej doskonale sobie z tym radzi.
[Zapraszam do dyskusji.
Brawurka napisał(a):Juliuszka napisał(a):
Prosiłabym o czytanie ze zrozumieniem. Admin tekst skopiował, podając źródło i wyraźnie zapraszając do dyskusji na temat powyższego. Tym samym personalne uwagi do Admina w kwestii błędów w tekście są nie na miejscu, ponieważ nie jest on jego autorem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości