My tez szukalismy psa długo i w innym wątku to opisalem chodzilo o alergie zony
wybralismy hodowle i jak juz pojechala zona po psa bo mial byc pies to przyniesiono 4 maluchy i ostal sie ino jeden reszta rozbiegla sie a nasz usiadl i wpatrywal sie
i co zrobila zona zabrala tego małego mądralę i jest z nami do dzisiaj i nie żałujemy tego wyboru znaczy sie Jego wyboru 

: http://forum.owczarkopedia.pl/literatura-godna-polecenia-t542.html.
Aga i N napisał(a):pewnie obmyślał co by tu pierwsze rozbroić w nowym domku, panciowy sweterek, kolczyka czy buta
ale charakterek zostal do dzisiaj
- pierwszy przyklad gamon ma 4 miesiace i oczywiscie jakby to inaczej jedzie po Pancia do pracy aby go powitac marne 400 km i jak w drodze powrotnej stajemy na obiadek a ja wychodze z mlodym co by siku zrobil na trawke a tu na parkingu kiedy maly to robi parkuje TIR kolo jego nogi doslownie pare centymetrow a on nic dalej sika 
i co powiecie taki maly byl 
nic go nie ruszalo i do dzisiaj nic go nie rusza 

zartuje
chopak uwielbia jazdy samochodem
mamy kombi wiec tylna przesztrzen tylko dla niego
od malego 

Juliuszka napisał(a):
Oczekiwania co do tego, jaki ma być pies/suka, są bardzo różne.
Coż więc znaczy: najlepszego?
Jestem zaskoczona, że Admin zamieścił tekst z taką ilością błędów
Brawurka napisał(a):Juliuszka napisał(a):
Prosiłabym o czytanie ze zrozumieniem.Admin tekst skopiował, podając źródło i wyraźnie zapraszając do dyskusji na temat powyższego. Tym samym personalne uwagi do Admina w kwestii błędów w tekście są nie na miejscu, ponieważ nie jest on jego autorem.
Admin napisał(a):Zależy to od tego czy kupujemy szczenię do dalszej hodowli czy dla siebie do ogródka. Jeżeli do dalszej hodowli to oczywiście suczka, jeżeli do ogródka to należało by rozważyć różnicę pomiędzy pieskiem a suczką. Pies jest z reguły trudniejszy w wychowaniu, bardziej dominujący, ale za to nie ma z nim takich problemów jak cieczka i związane z tym "adoracyjne kolejki wszystkich psów z okolicy" - choć medycyna w chwili obecnej doskonale sobie z tym radzi.
[Zapraszam do dyskusji.

Brawurka napisał(a):Juliuszka napisał(a):
Prosiłabym o czytanie ze zrozumieniem.Admin tekst skopiował, podając źródło i wyraźnie zapraszając do dyskusji na temat powyższego. Tym samym personalne uwagi do Admina w kwestii błędów w tekście są nie na miejscu, ponieważ nie jest on jego autorem.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości