ok dziś kupię mydło i wieczorem kąpiemy ... jak często mam stosować takie kąpiele i płukanki?
Siemię już idzie a Zyrtec próbowałam, tak jak mówiłaś, ale na nią antyhistaminy nie działają wogólę
Ona jest takim niejadkiem, a jak już coś jej nie leży, to potrafi nie jeść i koniec ... ziemniaki nie wchodzą w grę, może spróbuję z makaronem ale narazie kasza jeczmienna zostaje
Jak dalej się to będzie ciągnąć trudno spróbuję BARF'a choć wolałabym w przypadku tak małego psa odstawić to w czasie
-- 30 lis 2016, o 12:45 --
Nie jestem z obrażalskich jak najbardziej, z tym że nie miałam doświadczenia jeśli chodzi o szczeniaki, a ingerencja w gruczoły kończy się przeważnie tym że trzeba je opróżniać już cały czas, cyklicznie czego chciałabym uniknąć ... tak jak mówię to dzieciak jeszcze dlatego waham się.
Młoda już raz miała wyciskane gruczoły, na początku podczas bodajże drugiej wizyty u weta ale szału jeśli chodzi o wydzielinę nie było ... wykąpie ją i poczekam do weekendu, jeśli dalej będzie bez zmian to zrobię to chociaż nie cierpię tego jest to dla psa nieprzyjemne a mnie serce boli ale jak mus to mus