Źle dobrane białko, zgadzam się ale ona drapie się po drobiu, wieprzowiny i króliku co jest dziwne bo nie jadla nigdy tego typu białka ... karmę miała też jakości bardzo dobrej bo Acane jagniecina i jablko ... i tylko było gorzej
-- 6 gru 2016, o 11:06 --
Zaczęłam się ostatnio zastanawiać czy przypadkiem to, że ona drapie się niezależnie od tego co je przez to,że Bonus dostaję puszkę do żarcia a podczas zabawy może jakieś resztki jedzenia jednak ma duży między zębami ... ich zabawa polega na tym że się podgryzają, młoda wkłada głowę do jego paszczy liże go itp ... po 2 tyg z kaczką w misce zrezygnowałam z tego bo drapała się coraz gorzej (dlatego nie czekałam kolejnych 2 tyg tylko odrazu przestałam jej podawać), więc dalej obstaję przy tym że jest to jednak uczulenie, wróciłam znowu do tego co miała od początku i na czym drapała się najmniej czyli królik ... po 2 dniach było widać różnicę, już ucieszyłam się że zagadka rozwiązana i teraz tylko czekać aż Lila dojdzie do siebie ... no niestety się myliłam
Po 2 dniach dostała czerwonych krost pod pachą i w pachwinach, po wewnętrznych stronach tylnich łap ... teraz tylko pytanie czy kaczka z niej "wychodzi" i organizm musi się oczyścić czy dalszy ciąg alergii ? dostawała na początku królika i żadnych krost czy czegokolwiek nie było
Znalazłam pocztą pantoflową dermatologa wet i muszę się umówić do niego bo i ten drugi wet do którego teraz chodzę nie ma pomysłu co jej może być