Yaro napisał(a):Chyba zdecyduję się na taką matę, fakt nie jest tania ale wydaje się że do hatchbacka będzie idealna.
My mamy taką od 2 lat i jestem z niej zadowolona
Yaro napisał(a):Chyba zdecyduję się na taką matę, fakt nie jest tania ale wydaje się że do hatchbacka będzie idealna.
Yaro napisał(a):Dagi a jak Ty radzisz sobie z ew. praniem tej maty, napisz coś więcej z Twojej eksploatacji.
Dagi napisał(a):Fajnie, że mata ma kształ gondoli - dzięki temu ani siedzenia, ani drzwi nie są brudne.
Yaro napisał(a):Dagi napisał(a):Fajnie, że mata ma kształ gondoli - dzięki temu ani siedzenia, ani drzwi nie są brudne.
Właśnie na to też zwróciłem uwagę jest to fajna sprawa, też masz problem z czystością zagłówków. Istotne jest też dla mnie że podobno można po rozpięciu zamka przewieść pasażera jak się ma to w praktyce.
Dagi napisał(a):Tak, to prawda. Wystarczy odpiąć paski z zagłówków z jednej strony ( z przedniego i tylnego zagłowka) i złożyć matę na drugą ze stron. Dzięki temu jedna albo i 2 osoby moga usiąść - oczywiście jak nie ma psa
Yaro napisał(a):Dagi napisał(a):Tak, to prawda. Wystarczy odpiąć paski z zagłówków z jednej strony ( z przedniego i tylnego zagłowka) i złożyć matę na drugą ze stron. Dzięki temu jedna albo i 2 osoby moga usiąść - oczywiście jak nie ma psa
Czyli jak jedzie piesek nie ma możliwości przewiezienia 1 osoby? - ale Cię męczę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości