kati777 napisał(a):Kolejna popiera pseudo bo żal pieniędzy lub chwile czasu by zajrzec na fora dział 'adopcje!' Od wczoraj już widziałam z 3 oferty adopcji szczylków ON lub w typie, a jednak ludzie wolą wydać 500zł za przeproszeniem za takiego samego kundelka jakiemu za darmo uratowałby życie z fundacji.
JEŚLI NIE STRAC CIE NA PSA Z RODOWODEM, ADOPTUJ!! Uratujesz jednemu psu życie, a nie będziesz się przyczyniac do topienia, rozmnażania psów w tragicznych warunkach. Najczęściej chorych, agresywnych etc.
Hahahha.... BEZ RODOWODU NIE ZNACZY NIE RASOWY!!!!!!!!! A poaz tym pisałam dlaczego nie adoptowałam , szukałam też czy jest do oddania ale takeigo nie znalazłam więc łaskawie nie obrażaj innych.. Jeśli ty adoptowałaś to sie ciesz i nie zmuszaj i nie wypominaj innym I popieram pseudo bo nie żal pieniędzy tylko suki trzeba dopuszczac a pozniej co do rowu wyrzucić?? i jest psuedo tak jak to mówisz!
Rodowodowy=rasowy. Jeśli pies nie posiada rodowodu jest psem tylko w typie rasy a nie rasowym. Proszę admina o bana dla użytkowniczki za popieranie pseudo 'bo suki trzeba dopuszczać'.
EDIT: Nie adoptowałam, tylko kupiłam psa świadoma (wraz z rodzicami bo oni byli 'bankiem') wydatków jakie się ponosi chcąc psa rasowego.