Bejti napisał(a):Ja posiadam Canon 50d + Tamron 28-75 f/2.8, w planach mam zakup szerokiego kąta, Myślę, ze będzie to sigma 10-20 f/3.5. A oto kilka
pięknie
Bejti napisał(a):Ja posiadam Canon 50d + Tamron 28-75 f/2.8, w planach mam zakup szerokiego kąta, Myślę, ze będzie to sigma 10-20 f/3.5. A oto kilka
Ja mam BENQ DC C1430
Bejti napisał(a):e tam małpkę zaraz fotografia to sztuka jak coś nie wyjdzie, ostrość czy kadr to się mówi: " Co Ty gadasz! gdzie nie ostre! to specjalnie tak zrobiłam" Polecam książki Bryana Petersena o fotografii, napisane prostym językiem, wytłumaczone wszystko jak krowie na rowie, mnie pomogły zrozumieć i poznać kilka rzeczy. a poza tym. trzeba robić zdjęcia, miliony zdjęć. Tak, fotografia to dla mnie temat rzeka mogłabym pisać i pisać o fotografach, sprzęcie i wszystkim co się z tym wiąże
Bejti napisał(a):e tam małpkę zaraz ... fotografia to dla mnie temat rzeka mogłabym pisać i pisać o fotografach, sprzęcie i wszystkim co się z tym wiąże
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości