Jakie macie doświadczenia z telefonami które użytkowaliście/użytkujecie, jesteście z nich zadowoleni?
Przyznam się, że od lat ok. 7, w moich ręgach goszczą telefony tylko marki Sharp. Po epizodach z Alcatelami, Siemensami, Motorolami miałam dość "komercji"...
Pierwszego SHARP'a który polecił mi dobry znajomy, poczciwego GX30, zalałam podczas pamiętnej ulewy w Dąbrowie Górniczej, kiedy to dorwała nas ulewa na rowerach i zrobiliśmy sobie z tego atrakcję zlotu
Wymieniłam go na SHARP'a 703sh, który już niedługo będzie w moich rękach 5 lat... jest idealny niemalże w każdym calu - zaczyna przeszkadzać mi działająca 2-3 dni bateria, oraz "zamulający" internet ... Pomimo angielskiego języka jest fantastyczny i intuicyjny w obsłudze, PRZEPIĘKNY WYŚWIETLACZ, wspaniale leży w ręce, jest zgrabny i ma przepiękne kolory no i ta klapka ... doprawdy chyba po 5 latach nie znajdę godnego jego zastępcy, chyba jestem zdana na niego do końca jego dni Dałam za niego ok. 2 stówki, a telefon marzenie
jak tak patrzę na smartphony (np. htc), to one nie wiele dłużej wytrzymują na baterii?
A Wy, jakie macie telefony? Czy telefon jest dla Was urządzeniem tylko do dzwonienia, czy preferujecie multimedialne cacka grzebiąc w nim i ulepszając go ciągle?
Zakładam temat, bo może ktoś ma jakieś fajne (i nie drogie) cacko, który wpadnie mi w oko