... ale to dobrze, że są jeszcze tacy ludzie, którym życie zwierzaka nie jest obojętne 

xkasia napisał(a):Biedna, ludzie to mają pomysły.... ale to dobrze, że są jeszcze tacy ludzie, którym życie zwierzaka nie jest obojętne
Ja też teraz swoją wyprowadzam z "biedoty" (bo jeszcze moja sunia ma anemię, ale wet powiedział mi wczoraj, że jest już lepiej. )
Mojej nikt chyba nie zrobił krzywdy, ludzie ją nieświadomie wprowadzili w taki stan, ale to nie zmienia postaci rzeczy, że "głupota ludzka nie zna granic " przecież wystarczyło poczytać lub udać się po prostu do weta (zwykłe zaniedbanie, a piesiu biedny )

ale od razu do psiego przedszkola poszłam z nią i było ciężko ale już jest lepiej teraz to tylko na te mniejsze czasem warknie, ale ogólnie cały czas pracujemy nad sobą
A do ludzi to jak na początku nieznajomy nie zrobi gwałtownego ruchu to spoko teraz nawet się czasem łasi do głaskania, bo wcześniej miała zalążki żeby ugryźć. Puki co mam nadzieję, że nasza praca będzie coraz owocniejsza z sunią i oby jeszcze zdrówko dopisywało to będzie super. 

haszysz napisał(a):mam pytanie w sprawie badań na stosunek fosforu i wapnia, mam wizytę z Haszem na środę, każdy wet może zrobić to badanie ? i czy wyniki są od razu ?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości