Skrypt forum używa informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia Wam maksymalnej wygody przy korzystaniu z naszej internetowej witryny. Dzięki ciasteczkom wiemy też co Wasze owczarki jadły na śniadanie. ;-) Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartych w plikach cookies kliknij "Akceptuję", w przeciwnym wypadku wyłącz ciasteczka dla tej witryny w ustawieniach swojej przeglądarki. Akceptuję.
nioooo,szczerze mówiac tak jak Karola pisała nie spodziewałam się ,że reszta przesyłki dojdzie tak szybko,nie mówiąc nawet o jeszcze dodatkowych gratisach
egonek5 napisał(a):jestem bardzo pozytywnie zaskoczona,smierdziuchy już są u nas a oprócz tego jeszcze sporo gratisków w ramach rekompensaty mi dostali
No widzisz a tak się martwiłaś solidna firma widać no nie licząc tego,że zapomnieli za pierwszym razem ale dosłali i jeszcze dodali.
Mam dylemat. Chcę suczynie zmienić karmę na Purinę Pro Plan rice & lamb lub Josera rice & lamb. Nie wiem, którą wybrać. Składnikowo lepiej wygląda Purina. Czy macie jakieś doświadczenia w tej materii, a może polecicie coś innego nie koniecznie za dwie stówy za worek?
Ja przetestowałam na moim różne karmy. Swego czasu jadał Boscha , jednak najlepiej spisuje nam się Purina Pro Plan. Dosmaczam mu na zachętę puszkami z tesco. Samej suchej gadzina nie chce jeść, a że to niejadek to mógłby tak ze trzy dni nie jeść.
Wczoraj dotarł do nas worek (uszkodzony z Krakvetu) z Puriną Pro Plan. Suczak wchodząc na piętro wyczuła żarcie, podbiegła do niego, wsadziła paszczę do worka i zasysała ja odkurzacz. Myślałam że utłukę