Skrypt forum używa informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia Wam maksymalnej wygody przy korzystaniu z naszej internetowej witryny. Dzięki ciasteczkom wiemy też co Wasze owczarki jadły na śniadanie. ;-) Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartych w plikach cookies kliknij "Akceptuję", w przeciwnym wypadku wyłącz ciasteczka dla tej witryny w ustawieniach swojej przeglądarki. Akceptuję.
Tematy związane z owczarkami niemieckimi.

Re: nasze psy w ciekawych ujęciach

Nieprzeczytany postprzez Rex » 28 mar 2011, 20:50

Pewnie same wlażły fajnie to wygląda takie wielkoludy na takich parapetach :lool::lol:
Rex
Losowy avatar

Nieprzeczytany postprzez Hiku27 » 28 mar 2011, 21:54

Aga i N napisał(a):ciekawe kto mu tam zadek podsadził bo za szeroko to ten parapet nie wygląda ;)

zeby bylo ciekawiej to sam gamon wchodzil bo byl fotelik obok :-)
Obrazek
Hiku27
Klubowicz
6 lata członkostwa6 lata członkostwa6 lata członkostwa6 lata członkostwa6 lata członkostwa6 lata członkostwa
Owczarek niemiecki: Hikari oraz Ira
Imię: Wojtek
Pochwały: 8

Nieprzeczytany postprzez Aga i N » 28 mar 2011, 22:10

mój za to jest mistrzem w zapuszczaniu żurawia... jak ojciec leży na drugim końcu kanapy od ściany, a przyjdzie z nocki, rano pies chce już go obudzić i wychyla łeb maksymalnie w jego strone i szuka go nochalem, nawet wciska go pod kołdrę - przednie łapki ledwo co już dotykają ziemi, ale nieeeee szanuje że kanapa jest ludzi i łapki nie postawi na kanapę chociaż brakuje mu jeszcze metra do dopięcia celu i znalezienia ofiary to odpuszcza i się położy... i jak nie ma nic innego do roboty to czeka aż ofiara przypadkiem znajdzie się bliżej :-P:-PNazgul jest bezbłędny ile my się z niego naśmiejemy :)
"Około 1925 roku psy rasy ON, jako całość, stały się wysokie, kwadratowe i niezgrabne, brak im było cech, które były wymagane przez Stephanitza jako ideał..." [źródło: wikipedia]

"Każdy pies jest tak dobry, jak jego Przewodnik."
Literatura godna polecenia: http://forum.owczarkopedia.pl/literatura-godna-polecenia-t542.html.
Aga i N
Owczarkowa wyga
6 lata członkostwa6 lata członkostwa6 lata członkostwa6 lata członkostwa6 lata członkostwa6 lata członkostwa
Owczarek niemiecki: Nazgul
Imię: Aga
Pochwały: 41

Nieprzeczytany postprzez Rivia » 29 mar 2011, 19:45

:lol::lol:
Obrazek
Rivia
Mistrzyni Arcade
Owczarek niemiecki: Perła
Imię: Justyna

Nieprzeczytany postprzez Daniel » 20 mar 2012, 10:34

Hej
to jeszcze nie jest Ziba, ale nie tylko ON tu są więc i ja swojego KAPSLA tu umieszczę

Obrazek
By leinad2601 at 2011-06-16

Obrazek
By leinad2601 at 2011-09-04

Obrazek

Obrazek
By leinad2601 at 2011-06-22

Obrazek

Obrazek
By leinad2601 at 2011-06-22

Obrazek
By leinad2601 at 2011-06-16
Daniel
Losowy avatar

Nieprzeczytany postprzez dor_cia » 25 mar 2012, 20:13

Od samego początku Sułtan zasypia w taki sposób:
Obrazek
To zdjęcie zrobiłam drugiego dnia jak z nami zamieszkał i do dzisiaj w ten sposób układa się na noc do snu.
ObrazekObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek
dor_cia
Klubowicz
5 lata członkostwa5 lata członkostwa5 lata członkostwa5 lata członkostwa5 lata członkostwa
Owczarek niemiecki: Sułtan
Imię: Dorota
Pochwały: 16

Nieprzeczytany postprzez Aga i N » 25 mar 2012, 20:28

Takie rozciąganie się to można chyba pod stretching zaliczyć, Sułtan widzę jest mistrzem nad mistrzami, nie mogę napatrzeć się na tą pozę, ewidentne przeciwieństwo królewny na ziarnku grochu :-O:friends
"Około 1925 roku psy rasy ON, jako całość, stały się wysokie, kwadratowe i niezgrabne, brak im było cech, które były wymagane przez Stephanitza jako ideał..." [źródło: wikipedia]

"Każdy pies jest tak dobry, jak jego Przewodnik."
Literatura godna polecenia: http://forum.owczarkopedia.pl/literatura-godna-polecenia-t542.html.
Aga i N
Owczarkowa wyga
Owczarek niemiecki: Nazgul
Imię: Aga
Pochwały: 41

Nieprzeczytany postprzez dor_cia » 25 mar 2012, 20:32

Też byłam pod wielkim wrażeniem jak to pierwszy raz zobaczyłam, dlatego to uwieczniłam na zdjęciu - ale tak jest co wieczór :-)
ObrazekObrazek
dor_cia
Klubowicz
5 lata członkostwa5 lata członkostwa5 lata członkostwa5 lata członkostwa5 lata członkostwa
Owczarek niemiecki: Sułtan
Imię: Dorota
Pochwały: 16

Nieprzeczytany postprzez Raspberrydream » 31 maja 2012, 15:34

z serii "Pies morderca nie ma serca" :D
Obrazek
tu ciągnie mnie za sznurki od kaptura
Obrazek
Raspberrydream
Losowy avatar

Nieprzeczytany postprzez Nakasha » 31 maja 2012, 21:56

i nasze. :d

A tak spała Nala:

Nakasha
Owczarkarz
Owczarek niemiecki: Nemo, Nala i Shira
Imię: Agnieszka
Pochwały: 7

Poprzednia stronaNastępna strona
Dział statystyki

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

Opcje