Dominika. napisał(a):ta metoda którą ja stosuję działa na wszystkie psy z jakimi miałam do czynienia/słyszałam o nich.
To naprawde mało psów poznałaś, dla odmiany moge Ci wypożyczyć moją eksterierową emerytke, krolika takze

Dominika. napisał(a):ta metoda którą ja stosuję działa na wszystkie psy z jakimi miałam do czynienia/słyszałam o nich.

Volt napisał(a):Dominika. napisał(a):ta metoda którą ja stosuję działa na wszystkie psy z jakimi miałam do czynienia/słyszałam o nich.
To naprawde mało psów poznałaś, dla odmiany moge Ci wypożyczyć moją eksterierową emerytke, krolika takze
:):) pocztą wyślesz? 

popieram osoby ktore sie wypowiadaja ze nie na kazdego psa dzialaja te same metody,smakole,pileczki itp,kazdy jest inny i tak naprawde to trzeba duzo wody wypic z jeziora aby mowic ze sie zna metody ktore beda skutkowaly na naszym psie.Wiem ze moj jest bardzo uparty i naprawde potrzebuję duzo cierpliwoci i zaparcia aby na nim wymoc wszystko to czego oczekuję.
zapraszam Dominike wraz z rodzicami bo jest jeszcze młoda osóbką na zlot do Krynicy gdzie bardzo chetnie poznam metody Dominiki jak skutecznie nauczyc mojego uparciucha zeby nie ragowal na kotecki i inne zwierzatka.Mam nadzieje ze sporo osob by tez chetnie to zobaczylo w realu jakie to sa metody Zlot wlasnie sluzy takim spotkaniom aby kazdy mogl sie pochwalic swoimi metodami pracy ktore prowadza do celu ktory chcemy osiagnąć przy szkoloeniu naszych futer.

oczywiscie dla mojego psa, bo nie znam psow na zywo ktore tego uzywaja.
Dominika. napisał(a):Pies mojego dziadka, gania zające, koty, psy dosłownie wszystko i gdy już goni żadne wołania nie pomagają, lecz nie mam możliwości z nim pracować, więc na pewno się mylę, może akurat żadna z tych metod nie zadziała, bo to jest bardzo uparty i niezależny pies, jednak nigdy nie użyłabym na nim OE, pracowałabym do skutku, nawet jakby to miało mi zająć 5lat.
i POZDRAWIAM! 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości