Wadera napisał(a):Ludzie kupują psy za grubą kasę, bo mają co do nich konkretne plany szkoleniowe. I kupują szczeniaka by go od początku kształtować.
A Ty jesteś zwykłym snobem, który gardzi "kundlami", a chce psa prawie za darmo, ale z papierami żeby się pokazać.
Życzymy powodzenia - ja i mój kundel z lasu.
Ludzie kupują psy z rodowodem bo takiego ma sąsiadka czy koleżanka , i jedna od drugiej nie chce być gorsza. Ja od początku pisałem że nie chce psa z rodowodem , ale ma to być owczarek a nie kundel , NIE Z RODOWODEM , ale dla was każdy kto sprzedaje psa bez rodowodu to kryminalista i powinien te szczeniaki pozabijać a nie sprzedać. Kupiliście psiaki za grubą kasę i teraz każdy kto ma okazję kupić taniej to Wam dupę ściska i żal bierze że przepłaciliście i wciskacie jakieś coś co przypomina psa ze schroniska innym . Dziś niedziela to na spacerek do schronu i każdy z Was niech weźmie po dwa psiaki .Stać Was , bo z tego co wnioskuję to mieszkacie na hektarach specjalnie dla psa , gotujecie mu ciasteczka z wątróbki i jesteście bezrobotni skoro macie po kilka godzin dziennie czas na wyścigi z psem.