Kubix20 napisał(a):Witam . od wczoraj posiadam 1.5mieś szczeniaczka . martwie się bo ma biegunkę . karmiłem go ryżem , karmą z puszki i włoszczyzny troche do tego gotowanej dałem wczoraj ( ojciec zootechnik powiedział że to przez warzywa być może? ) . wszystko mieszałem . dawałem mu też troszkę surowej wątróbki ale to tylko troszkę . i suchą karmę na przekąskę . ojciec mówi żeby przestawić mu diete na samą suchą karmę . potem jeśli mu przejdzie dawać mu co jakiś czas wymienione składniki pojedyńczo i zobaczyć który powoduje biegunkę . piszę bo się martwie choć piesek wygląda i zachowuje sie zdrowy jak ryba ale może zlą drogą idziemy z tą rzadką kupką a przyczyne znacie Wy . doświadczeni owczarkarzez góry dziekuję . Kuba
Kubix20 napisał(a):mistrzowski jest i nie mogę dopuścić by z mojej winy się pochorował.
Kubix20 napisał(a):szczeniaczek pochodzi z tej hodowli : http://www.zpiaszczystejgorki.neostrada.pl/page19.html
. gdy wróciłem wczoraj do domu z pieskiem był poprostu okropnie głodny. podejrzewam że , nie dawali mu jeść przez jakiś czas by nie narobił w pociągu ( facet jechał pare dobrych godzin ) wiec może to też przyczyniło się do biegunki ? pozatym facet gdy spytałem co dawać mu jeść nie powiedział bo musiał lecieć na autobus. z rana znów spróbuję zadzwonić. oczywiście w dużej mierze moja w tym wina bo zafundowałem mu nieumyślnie bombe. tak Bazooka. mam to "poczucie winy". na usprawiedliwienie mam tylko nie wiedzę początkową i szybką reakcje .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości