Aga i N napisał(a):
sopelek7 napisał(a):A ja mam kochającą żonę 2-je dziewczyny (córki) samochód i duży dom i pracę gdzie mam 28 dni wolnego w roku nie licząc weekendów!
Sorry 2 samochody .
Współczuję... widzę że jakoś
Pan chce zarobić na tankowanie dwóch Twoich samochodów, a najlepiej kosztem niewinnych zwierząt
Zarabiam w inny sposób nie na psach ,a tankować to jeszcze mam za co(karzdy sądzi według siebie!)
-- 6 cze 2012, o 07:11 --
MarzenaG napisał(a):Oglądanie rozwoju szczeniaków to rzeczywiście fantastyczne przeżycie. Pod warunkiem, że wszystkie są zdrowe. I pod warunkiem, że wcześniej zadbało się o zdrowie suki. I wydało się mnóstwo pieniędzy na jej odpowiednie żywienie. I ma się pewność, co do jej zdrowia. I jest się przygotowanym na odbiór porodu. A także jest się przygotowanym na wypadek, gdyby suka nie mogła lub nie chciała karmić czy też zajmować się szczeniakami. Cały urlop na to nawet nie wystarczy (nawet 28-dniowy). A potem trzeba zadbać o odpowiednie domy dla szczeniaków - bo jest się za nie odpowiedzialnym, gdyż dopuściło się do ich istnienia.
Tyle zachodu dla 2 miesięcy radochy. Lub znacznie dłużej, jeśli nie będzie chętnych na szczeniaki. A po 3 miesiącach to już przestaje być radochą.
Znacznie łatwiej i prościej oglądnąć sobie szczeniaki na You Tube.
Z tym You Tube to może nie ,ale macie racje koledzy i koleżanki dam sobie spokój ok już po mnie nie skaczcie