Przepisy dotyczące psów oraz informacje o psach ukazujące się w szeroko rozumianych mediach.

Re: Kradzieże psów

Nieprzeczytany postprzez Razgotra » 27 maja 2011, 08:41

nigdy ze Spajderem do sklepu nie chodziłam do głowy by mi nie przyszło zostawić go przed i spokojnie robić zakupy gdy jemu może dziać się krzywda straciłam tak jednego psa ,będąc w pracy mąż wyszedł z Rambo na spacer i wszedł do sklepu po papierosy nie było kolejki ale to nie zniecheciło złodzieja po wyjściu ze sklepu psa nie było po chyba ponad roku znalazłam go jadąc tramwajem na innej dzielnicy Szczecina otworzyłam okno i go zawołałam pies od razu się odwrócił a nowa pani szybko złapała go na smycz i spokojnie odchodziła niestety gdy wysiadłam na najbliższym przystanku i dobiegłam na to miejsce już ich nie było:(
Obrazek
Obrazek
Razgotra
Owczarkarz
1 rok członkostwa
Owczarek niemiecki: Spajder
Imię: Ela
Pochwały: 2

Nieprzeczytany postprzez polaklg » 15 kwi 2012, 20:36

to jest skurw******** ukrasc psa. W naszy pieknym kraju nic nie jest normalne. Zawsze trzeba miec oczy dookola glowy.
polaklg
Losowy avatar
Świeżak
Owczarek niemiecki: ...
Imię: arek

Nieprzeczytany postprzez płocczanka » 02 maja 2012, 08:21

W tym kraju wszystko jest dobre aby to ukraść nawet czyjś pies.
Gdy zabierałam Szarika ze schroniska to wolontariuszka powiedziała mi abym go pilnowała i np. nie zostawiała samego pod sklepem bo kradną zwierzęta.Po co? np.do pseudohodowli jako reproduktora choć w tym przypadku mój pies zagrałby takiemu palantowi na nosie bo jest kastratem ale ze złości mógłby zrobić mu inną krzywdę.Albo dla zysku -aby przedać.
płocczanka
Losowy avatar
Początkujący owczarkarz
Owczarek niemiecki: Szarik
Imię: Sylwia
Pochwały: 1

Poprzednia strona
Dział statystyki

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

Opcje