To jest jakaś porażka..Jak ludzie mogą przywłaszczać sobie czyjeś zwierzęta?Trzeba być podłym do granic możliwości..
Przecież te zwierzaki też mają uczucia i tęsknią,ale swoją drogą co fakt to fakt -PSA TRZEBA PILNOWAĆ,ale nikt nie myśli,że ktoś odważy się np owczarka ukraść z jego posesji przecież większość ludzi się ich boi..
! Ja jak puszczam moje urwisy na podwórko to cały czas je obserwuje albo idę z nimi..bo się o nie boję..i jak jadę gdzieś gdzie możliwe jest zabranie psa to też je biorę,bo nie zostawie ich w domu,bo nie mieszkamy sami i ktoś by je na podwórko z domowników puścił i napewno by ich nie przypilnowal.
Są jednak ludzie którzy się z tego śmieją jak np moja teściowa mówi,że ''nie wie po co tak tych psów pilnuje jak nikt by ich nie porwał,bo po co komu takie utrapienie'', a jednak komuś są potrzebne, tylko pytanie właśnie po co ?
aa właśnie zapomniałam dodać,że wczoraj cygan jakiś kręcił się koło naszego placu po 19tej dobrze,że wyszłam po psy gdy usłyszałam gwizdanie, a mój mąż to już w ogóle wpadł w szał jak zobaczył tego cygana przy ogrodzeniu z kiełbasą wyleciał do niego i darł się za nim,że mu nogi z dupy powyrywa,ale niestety uciekł..
Już nawet na wsi pełno tych cyganów wszystkim by handlowali ,ale żeby chociaż nie kradli ech..