płocczanka napisał(a):Becker Marty,Spadafuori Gina " Dlaczego psy piją wodę z toalety? " Galaktyka,2007.
Dodman Nicholas " Pies,który kochał zbyt mocno" Galaktyka, 2006.
Hoffman Matthew " Proste,darmowe sposoby na psie i kocie przypadłości" jak rozwiązać ponad 1000 problemów radzą najlepsi lekarze weterynarii,szkoleniowcy,behawioryści,hodowcy, Wydanie Lekarskie PZWL, 2003.
Pryor Karen "Najpierw wytresuj kurczaka" Media Rodzina,2004.
Sheldrake Rupert "Niezwykłe zdolności naszych zwierząt", Książka i Wiedza, 2001.
Stanley Coren "Dlaczego Twój pies zachowuje się w ten sposób? Przewodnik po osobowości psa",
Galaktyka
Nicole Wilde "Mój pies się nie boi. Jak pomóc psu pokonać jego lęki",Galaktyka
James O`Heare "Zachowania agresywne u psów" , Galaktyka
Jacek Galuszka "Aria do mnie! Skuteczna nauka przywołania", Galaktyka,Łódź 2007
Jacek Gałuszka "Aria równaj! Skuteczna nauka chodzenia na luźnej smyczy" Galaktyka, Łódź 2011
Jacek Gałuszka "Aria,Nie!Skuteczne rozwiązywanie problemów" ,Galaktyka,Łódź 2013
Temple Grandin,Catherine Johnson "Zrozumieć zierzęta.Wykorzystanie tajemnic autyzmu do rozszyfrowania zachowań zwierząt" , Media Rodzina,Poznań
Temple Grandin, Catherine Johnson "Zwierzęta czynią nas ludźmi.Jak zapewnić najlepsze zycie zwierzętom w naszym otoczeniu", Media Rodzina,Poznań.
Ciekawe pozycje, ja do tej pory mam dwie ksiazki Pani Zofii w drodze do mnie,
poza tym mam "zachowania agresywne", 3 ksiazki Cesara Millan i "pozytywne szkolenie"
Niedlugo mi braknie biblioteczki na wszystkie ksiazki