W sumie za dużo powiedzieć jeszcze nie moge bo Kala je ją dopiero od poniedziałku
Z michy znika bardzo szybko a myślałam że bd problemy z granulkami jak je zobaczyłam (Księżniczka dużych nie lubi
) kupale w porządkku zobaczymy jak bd potem 
W sumie za dużo powiedzieć jeszcze nie moge bo Kala je ją dopiero od poniedziałku
Z michy znika bardzo szybko a myślałam że bd problemy z granulkami jak je zobaczyłam (Księżniczka dużych nie lubi
) kupale w porządkku zobaczymy jak bd potem 

owczarek_niemiecki napisał(a):Przysmaki z bosha sa ok Ale czy karma też ? Wiecie coś o niej ?

Od kiedy suka odstawiła od cyca, to moja mała dostawała purinę friskies junior ale te kupy wiecznie śmierdzące, rzadkie, żółtawe.. Elsa rośnie jak na drożdżach, niby 16kg ale chuda przeraźliwie (dostaje w sumie około 450g karmy+mięsa czy sera białego, marchewka, czasem jabłko, żółtko raz w tygodniu).. A jak w zoologicznym wypytywałam o karmę to sprzedawczyni wręcz na mnie naskoczyła, że taki syf szczeniakowi daję. Na moje pytanie czym w takim razie karmić, dowiedziałam się że tylko i wyłącznie royal dla onków.. No ale niestety nie stać mnie na tak drogą karmę. Jako znawcy znacie coś odpowiedniego a w miarę przyzwoitej cenie?
Nie, żebym chciała na małej oszczędzać, ale też nie przelewa mi się aż tak żeby royalem karmić 

za taką cene możesz mieć karmę z o wiele lepszym składem 
trochu droższy i lepszy jest brit care, Nutra Gold Grain Free, totw ;] grunt żeby na pierwszym miejscu kukurydza czy inne zacne zboże nie stało 

A to , żeby dawać karmę dla Onków, bo onek to jakaś bzdura i marketing. I płaci się za markę a nie za jakość. Cena jest nieadekwatna do zawartości.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości