i sierść się robiła troszkę matowa (pewnie od kombinacji z psią karmą) to zakupiliśmy suplement Dolfosu: Beta karoten & biotyna forte => 1 tabl. na 20kg masy, ja mu podaje tylko jedną, bo nie ma potrzeby więcej.

Aga i N napisał(a):a beta-karoten to na co działa u psów? na pigment skóry w środku uszu?
, bo po składzie tej weterynaryjnej karmy jak pisałam zaczęła się przebrązawiać (a ja głupia śmiałam się z ludzików z forum bosów, jak pisali, że danej karmy nie podają, bo wybarwia futra ich białasów
).

Aga i N napisał(a):a beta-karoten to na co działa u psów? na pigment skóry w środku uszu?

Juz po tygodniu bylo widac poprawe, a teraz (minelo okolo miesiaca) siersc jest tak blyszczaca jakby byl pastowany jakas pasta do butow. Czern sie zrobila taka gleboka, ze az milo popatrzec
Roznica jest ogromna.
pies ma piękną sierść i odkąd podajemy flawitol skończyły się problemy skórne 

saacrum napisał(a):ja podaje jajko z oliwą z oliwek (raz w tyg lub na 2 tyg), tran, biotyne i flawitol omegapies ma piękną sierść i odkąd podajemy flawitol skończyły się problemy skórne

Sonia po linieniu zrobiła się matowa w dotyku...Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości