I jest za darmo
Ja się brzydze i bez tego poranna toaleta psa na dywanie mi o tym przypomina hehe ale ja to ja... Nawet sztućce w restauracji przecieram i oglądam ;P
mój pies napisał(a):Ale ja będe się potem brzydziła własnego psiaka w usteczka pocałować
Aga i N napisał(a):I jest za darmo
Ja się brzydze i bez tego poranna toaleta psa na dywanie mi o tym przypomina hehe ale ja to ja... Nawet sztućce w restauracji przecieram i oglądam ;P
agrafka napisał(a):mój pies napisał(a):Ale ja będe się potem brzydziła własnego psiaka w usteczka pocałować
ojtam ojtam, doopke sobie liże, koopki wącha nochalem to taka dżdżowniczka to małe miki
mój pies napisał(a):agrafka napisał(a):mój pies napisał(a):Ale ja będe się potem brzydziła własnego psiaka w usteczka pocałować
ojtam ojtam, doopke sobie liże, koopki wącha nochalem to taka dżdżowniczka to małe miki
No, dżowniczka mnie obrzydza i już
Ja tam całuję moją kluchę w nochala, w usteczka, w główkę, uszka, tłuściutki różowiutki brzuszek, mięciutkie tłuściutkie łapuchny, póki jest taka słodka i malutka
Potem to zostanie tylko nochal i czółko
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości