anita napisał(a):Igme karmiłam acana ale cały czas nie leży mi ta sierść, nie błyszczy się tak jak bym chciała
została mi polecona karma CSJ, wczoraj przytachałam worek i zanim zdążyłam się rozebrać psy dobrały się do worka, co wcześniej im się nie zdarzyło nigdy
zobaczę po 2-3 tygodniach jak będzie wyglądać i zdam relacje
ps: to tez jest chyba tak ze dla każdego psa jest dobre coś innego, np. mój labrador tylko na bricie nie ma podwyższonych prób wątrobowych ( była m.in na acanie, orijenie, fitminie i normy miała przekroczone kilkukrotnie)
Andzik napisał(a):My już testowaliśmy purinę pro plan, była masakra. Potem Acana, Orijen... I wkońcu gotowanie, które sprawdziło się najlepiej. Ale po 3 mcach znów problemy z biegunkami, więc karma weterynaryjna. Oby to było to. Później planujemy RC dla owczarków niemieckich.
TOTW jest dla szczeniąt i dorosłych. Aria jadła ją od 4-5 mca. Nie ma hydrolizatu białka, ale ma niską zawartość białka i tłuszczu ( ryba, jagnięcina) i u nas to zdało egzamin.Andzik napisał(a):TOTW ma świetny skład, jednak bez hydrolizatu białka... No i jest dla psów dorosłych. Pomyślimy jeszcze. Zresztą może się okazać, że musi zostać na karmie weterynaryjnej...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości